Η Ελένη Τσολάκη απασχολεί με το τηλεοπτικό της μέλλον και το «Open Weekend» ενώ η ίδια έχει κάνει συζητήσεις με το OPEN, ωστόσο είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα. Οι δύο πλευρές έχουν καλή διάθεση αλλά είναι νωρίς για να βγει κάποιο συμπέρασμα, ενώ η παρουσιάστρια φημολογείτο ότι συζητά με τον ΑΝΤ1.

Η Ελένη αναμένεται να πραγματοποιήσει νέες συζητήσεις με το OPEN μιας και το συμβόλαιό της λήγει. Αυτό που ειπώθηκε στο «Πρωινό μας» είναι πως ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Χρήστος Αϊβαλιώτης, παραιτήθηκε αφού φαίνεται πως δεν συμφώνησε να βγουν στον αέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με καθαρά ενημερωτικό περιεχόμενο στην εκπομπή. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι ενδέχεται να επιστρέψει.

Το πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον για την Ελένη Τσολάκη στην τηλεόραση είναι κάτι που θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον αφού σε λίγο διάστημα αρχίζει η μεταγραφική περίοδος.

Η Ελένη Τσολάκη απάντησε μίλησε στο«MEGA Καλημέρα» για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα σενάρια που την θέλουν να μετακομίζει στον ΑΝΤ1.

«Τιμώ το κανάλι στο οποίο είμαι και προοέχει, και βασικό λόγο έχουν οι συζητήσεις με το κανάλι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ