Ο Έλον Μασκ σχολίασε τον… Ελενικό καιρό της και η Ελένη Τσολάκη του έστειλε με τη σειρά της… φιλάκια

Ο Ελενικός καιρός έγινε viral στο Χ -το πρώην Twitter δηλαδή, όταν ο ιδιοκτήτης του μέσου και πολυεκατομμυριούχος Έλον Μασκ ανέβασε χτες ένα βίντεο με το οποίο συνέκρινε τον τρόπο που μετέδιδε την πρόγνωση του καιρού μια Γερμανίδα, με το μοναδικό τρόπο της Ελένης Τσολάκη!

H Ελένη Τσολάκη βρέθηκε ξαφνικά μέσα στα trends του X, εξαιτίας μιας δημοσίευσης που έκανε ο Έλον Μασκ και σήμερα… του απάντησε! (Photo: instagram/elenitsolaki)

Σήμερα, η παρουσιάστρια του «Πρωινού ΣουΣου» δεν μπορούσε να αφήσει τέτοια ανάρτηση ασχολίαστη και πήρε την πάσα του Έλον για να… αποχαιρετήσει το κοινό της και να ανακοινώσει ότι θα αρπάξει την ευκαιρία να κάνει στροφή στην καριέρα της! «Χαιρετήστε με, γιατί ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω! Έχω πολλές προτάσεις, η μία να αναλάβω CEO στα… αυτοκινητάκια του Elon Musk», είπε αρχικά και εξήγησε:

Ελένη Τσολάκη
Η Ελένη Τσολάκη απόλαυσε το σχόλιο του Έλον Μασκ!

«Έχει γίνει χαμός από χθες, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που είχα να ακούσω πολλά χρόνια, για να μου πουν γι’ αυτό το σχόλιο! Ήταν το πραγματικό προφίλ του Έλον Μασκ. Νόμιζα ότι ήταν τρολιά, μετά νόμιζα ότι δεν είναι ο κανονικός του λογαριασμός. Και ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο “ελενικός καιρός” εκεί που του αξίζει!», είπε αυτοσαρκαζόμενη η παρουσιάστρια, που είδε ξαφνικά το βίντεό της από την εποχή του «Happy Day» να κάνει το γύρο του κόσμου!

«Γλυκό φιλί στον Έλον Μασκ», είπε στο τέλος, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτό το άτυπο… φλερτ που εκτυλίχθηκε στα social media!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό ΣουΣου» εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ