Η Ελένη Τσολάκη απάντησε στις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο OPEN.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου περί παρουσίασης και δημοσιογραφίας προκάλεσαν πολλά σχόλια, ειδικά το κομμάτι περί ρεπορτάζ του πεζοδρομίου…

«Δεν μου αρέσει καθόλου σαν όρος το ότι “έχω κάνει πεζοδρόμιο”. Μάλλον εννοούν το κομμάτι του ρεπορτάζ που έχει να κάνει με το τρέξιμο», είχε δηλώσει μεταξύ των άλλων η παρουσιάστρια, δήλωσε που ενόχλησε πολλούς.

Ελένη Τσολάκη
Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και απάντησε αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Κατάλαβα πώς το είπε η Ιωάννα και καταλαβαίνω ότι δεν έχει κάποια δεύτερη σκέψη ή ότι κρύβει κάτι από πίσω αυτό που εξέφρασε. Απλώς εγώ θεωρώ, μιλώντας για μένα και για όλους τους ανθρώπους αυτής της δουλειάς, ότι αυτό το πράγμα είναι παράσημο για εμάς. Καλώς ή κακώς μας έχει μάθει πολλά. Έχει τα κακά του, αλλά έχει και μερικά καλά. Και μέσα σε αυτά είναι η εμπειρία και η ωριμότητα που αποκτάς», απάντησε από την πλευρά της η Ελένη Τσολάκη, όταν ρωτήθηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας που το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό της με το OPEN, η παρουσιάστρια διευκρίνησε ότι ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις για την ανανέωσή του.

«Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου. Δεν έχω κάνει ακόμη κάποια συζήτηση. Να περάσει και ο Μάρτης και σιγά-σιγά θα τα δρομολογήσουμε όλα».

Δείτε τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ