Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σε event, το βράδυ της Πέμπτης, και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε εάν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, από την οποία αποχώρησε πέρυσι.

«Από μία προσωπική συζήτηση που είχα μαζί της, ξέρω ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι σε πρώτο πλάνο ως πρόβλημα της Μαρίας. Παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή αυτή, δεν θα τα χρεωθεί όλα εκείνος», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

«Απ’ ό,τι έχω καταλάβει εγώ, πρέπει να υπάρχει και αλλού πρόβλημα…», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Εμένα η θέση μου είναι ξεκάθαρη: ένας παρουσιαστής, αν δεν θέλει κάποιον στην εκπομπή του, δεν τον έχει», παρατήρησε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να σημειώνει με νόημα: «Και αν θέλει κάποιον, κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει».

«Πιο καθαρή δήλωση δεν υπάρχει, άρα υπήρχε πρόβλημα πολύ έντονο με την εκπομπή και προφανώς με τον Γιώργο», υπογράμμισε η Νανά Παλαιτσάκη, με την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει τον λόγο για διευκρινίσεις.

«Όταν υπάρχει μία δυσχέρεια σε μία συνεργασία, θα πρέπει να παίρνεις το πρόσωπο με το οποίο δεν τα βρίσκεις και να του τα λες ευθέως, έτσι; Χθες δεν λέγαμε ότι ο παρουσιαστής λύνει, δένει, φέρνει, διώχνει; Άρα δεν έχει την παντοδυναμία που περιγράφτηκε χθες», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη σε άλλο σημείο της συζήτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ