Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και είπε, «δεν θα πάω καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, είμαι θυμωμένος», κάτι που σχολιάστηκε από τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής.

«Για το “Πρωινό” και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά», ανέφερε o Γιάννης Αϊβάζης. «Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια». Η Μαρία Κορινθίου συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο «Πρωινό». Για το αν θα έκανε ποτέ καθημερινό σίριαλ μαζί με τη σύζυγό του, είπε: «Ναι, γιατί να μην έκανα; Με τη Μαρία δεν επιβάλλουμε αυτό που πιστεύουμε. Εκείνη με παρακίνησε να πάω στο Asia Express».

Έπειτα ακολούθησε η τοποθέτηση των συντελεστών της εκπομπής του MEGA. «Έχουμε ακούσει τη Μαρία -χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα- και πολύ προεσεχτικά και πολλή φορτισμένη και θυμωμένη “φεύγω” κι έφυγε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Εγώ συνάντησα τον Γιώργο και μου είπε “δεν είμαι γυναικοφάγος. Γιατί και η Δούκισσα, που ήταν η πρώτη που έφυγε, και η Μαρία που ήταν η δεύτερη, και η Αργυρώ, που ήταν η τρίτη, δεν έφυγαν εξαιτίας μου», ανέφερε.

«Άρα ποιος είναι ο γυναικοφάγος; Γιατί και ο Γιάννης τον βγάζει έξω από το κάδρο», αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη και η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Είναι όμως θυμωμένος και δεν πάει στην εκπομπή. Το πρόβλημα στην εκπομπή υπάρχει ακόμα. Αν το πρόβλημα δεν είανι ο Γιώργος, κάπου εκεί γύρω είναι το πρόβλημα, και κάτι έχει γίνει που ούτε η Μαρία το έχε πει».

«Η Μαρία το έχει υπονοήσει όμως. έχει αφήσει στο κάδρο τον παρουσιαστή, αυτόν που αποφασίζει για την εκπομπή -δεν ξέρω αν είναι αρχισυντάκτης ή πρότζεκτ μάνατζερ-, και έχει αφήσει στο κάδρο και την παραγωγή», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Επειδή έτυχε και έκανα διακοπές το καλοκαίρι με τα παιδιά δεν θα πω πολλά πράγματα γιατί μπορεί θέλουν και τα παιδιά να μην ακουστούν κάποια πράγματα. Επειδή έχει μοιραστεί και ο Γιάννης και η Μαρία κάποιες πληροφορίες, εγώ θελω να σας πω ότι από αυτά που γνωρίζω δεν είναι σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Λιάγκας. Και νομίζω ότι το επιβεβαιώνει και ο Γιάννης», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ