Από την καινούργια τηλεοπτική χρονιά η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Mega και ο τίτλος της εκπομπής που θα παρουσιάζει είναι «Mega Καλημέρα».

Το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια θα πλαισιώνεται από τον Κώστα Τσουρό, τη Φλορίντα Πετρουσέλι και τον Θανάση Πάτρα, ενώ όπως έγινε σαφές, το πρωινό μαγκαζίνο θα είναι γεμάτο χιούμορ, πρωτότυπες στήλες και θέματα επικαιρότητας.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega

«Από τον Σεπτέμβριο η Ελεονώρα Μελέτη θα μας υποδέχεται, καθημερινά, με μία… «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ». Με θετική, ψύχραιμη αλλά και ανατρεπτική ματιά η Ελεονώρα Μελέτη θα εστιάζει σε αυτά που αξίζουν την προσοχή μας και τον σχολιασμό της. Μαζί της ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα του «MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ» συμπληρώνουν η  Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Θανάσης  Πάτρας.

Ένα πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές που τα έχει όλα: χιούμορ, θέματα της επικαιρότητας, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σχόλια, ενδιαφέρουσες στήλες, πρωτότυπες ιστορίες, απόψεις. Η Ελεονώρα Μελέτη ετοιμάζεται για την πιο ξεχωριστή… Καλημέρα».

Tα λόγια της παρουσιάστριας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ