Με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο «Fay’s Time» για τη σχέση της με τη δημοσιότητα και… τον Νίκο Συρίγο!

Μια συναυλία για καλό σκοπό με παιδιά που έχουν βαριές μορφές αναπηρίας, έδωσε την ευκαιρία στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να τραγουδήσει στη Μονή Λαζαριστών. Η κάμερα του «Fay’s Time» τη συνάντησε εκεί και η τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τη συγκινητική βραδιά που έζησε, όσο και για το πώς αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα, που αναπόφευκτα επηρεάζει και την προσωπική της ζωή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί η σκληρότητα και η βιαιότητα. Είναι ευχάριστο να συμβαίνουν και άλλα πράγματα, παράλληλα, και να προβάλλονται το ίδιο, για να θυμόμαστε ότι είμαστε άνθρωποι», είπε κατ’ αρχάς η Ελεονώρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η δημοσιότητα έχει αλλάξει τη ζωή της.

«Φυσικά, 100%! Για μένα, η αναγνωρισιμότητα και η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικές, δεν τις θεωρώ καθόλου αυτονόητες. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μου συμβαίνουν. Βέβαια, αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι έξω από την ιδιοσυγκρασία μου… Όμως, προσπαθώ να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να είμαι όσο πιο γήινη και φυσική είμαι και το έχω καταφέρει», είπε κατ’ αρχάς.

Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και στη σχέση της με το δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Για το αν αυτό είναι κάτι που την ενοχλεί, η τραγουδίστρια είπε: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή, δεν με ενοχλούν. Έτσι κι αλλιώς δεν τα διαβάζω, δεν είναι του γούστου μου. Πόσο μάλλον όταν αφορούν εμένα».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραδέχθηκε ότι είναι πολύ καλά και χαρούμενη στην προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας και τη σχέση της με τον Νίκο Συρίγο. (Photo: instagram/elzouganeli)

Στη συνέχεια, όμως, τόνισε αναφορικά με την προσωπική της ζωή: «Είμαι καλά και είμαι χαρούμενη. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη σε αυτό που κάνω και αφιερώνω πολύ χρόνο σε αυτό. Είμαι εργασιομανής. Οπότε, το να νιώθω ότι στην προσωπική μου ζωή υπάρχει ισορροπία, κατανόηση και σεβασμός είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, παραδέχθηκε αναφορικά με τον σύντροφό της: «Ο Νίκος αγαπά πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ περισσότερο από μένα. Και του αρέσει να γράφει στίχους».

Αυτήν την περίοδο, η Ελεωνόρα ακούει τραγούδια για το νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει κι ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Έτσι, ως το τραγούδι που θα μπορούσε να είναι το soundtrack του καλοκαιριού της, επέλεξε τη διασκευή που έχουν κάνει μαζί στη «Ροκ μπαλάντα» της Χαρούλας Αλεξίου.

Δείτε τη συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο «Fay’s Time»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ