Το «Breakfast@star» έριξε αυλαία και οι παρουσιαστές Ελίνα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχαρίστησαν όλους όσοι πίστεψαν σε εκείνους και τους έδωσαν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά από τις κάμερες για πρώτη φορά σε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν και έτσι δεν πήραν το εισιτήριο για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού ήθελαν να τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία και να συνεχίσουν το ταξίδι τους στον τηλεοπτικό αέρα.

Πρώτος, ο Γιώργος Καρτελιάς πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και εκείνους που τους έδωσαν αυτή την ευκαιρία.

«Το ταξίδι ξεκίνησε περίεργα για εμάς, από ένα τηλεφώνημα το οποίο μας έφτασε εδώ. Ήρθαμε, το κάναμε και νομίζω φτάσαμε αξιοπρεπέστατα μέχρι την τελευταία εκπομπή. Φεύγοντας από εδώ κάποιοι θα μείνουν φίλοι, κάποιοι θα μείνουν γνωστοί. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι δίπλα μας, που χωρίς να μας ξέρουν, μας δίνουν τόση αγάπη.

Δεν ήθελα ποτέ να τελειώσει όλο αυτό γιατί είχε και άλλο. Μπορεί να ζητήσω συγγνώμη σε αυτούς που δεν πίστεψαν και ευχαριστώ αυτούς που πίστεψαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα στην Ελίνα, που αυτό το ταξίδι τελειώνει μαζί της»

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Ελίνα Παπίλα, όπου και εκείνη με τη σειρά της θέλησε να κάνει τον απολογισμό της, τονίζοντας πως η πρώτη της εμπειρία ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, ήταν μαγική.

«Για εμένα είναι πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Έχω τον άντρα μου απέναντι να με κοιτάει στα μάτια, έχω τη μητέρα μου και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πρώτα τον Γιώργο και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ήταν έντονες οι στιγμές, ήταν δύσκολες, ήταν χαρούμενες. Ζητάω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον.

Δεν πίστευα πότε στη ζωή μου ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Το να συμβαίνει κάτι απρόσμενο και να το ζεις με το 100% του εαυτού σου, είναι αξία ανεκτίμητη. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Κάναμε πιστή ψυχαγωγία, όταν έπεφταν βόμβες δίπλα μας. Τηρήσαμε τον λόγο μας, υπηρετήσαμε την ψυχαγωγία, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Το προσπάθησα πάρα πολύ, με όλο μου τον εαυτό, αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν έχω κάτι άλλο να δώσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BREAKFAST@STAR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ