Ο ΑΝΤ1 πρόκειται να παρουσιάσει στο κοινό το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και βρέθηκαν οι παρουσιαστές, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε και η σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

Όπως αναφέρει το κανάλι στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθούν ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβγήγκος, ενώ η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα. Έτσι, λοιπόν, μπαίνει τέλος στην παραφιλολογία για τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο show!

Ελλάδα έχεις ταλέντο
Ο Σταύρος Σβήγκος σε νέο ρόλο εκτός από αυτόν του ηθοποιού

«Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ανάβουν ξανά και το διασημότερο σόου παγκοσμίως επιστρέφει στον ANT1! Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, και όσοι θέλουν να το ζήσουν, θα δώσουν ψυχή, πάθος και δύναμη για να ανέβουν στη σκηνή και να λάμψουν με το ταλέντο τους.

Στην κριτική επιτροπή του Νο1 επιτυχημένου ψυχαγωγικού format στον κόσμο θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. Τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα που, με μοναδικές ατάκες, κοφτερά σχόλια και ανατρεπτικό χιούμορ, θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

Το απολαυστικό δίδυμο, Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος, θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του βραβευμένου οικογενειακού σόου. Η Ελλάδα έχει ταλέντο και όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μαγέψουν τους κριτές, αλλά και όλη τη χώρα. Αν τα καταφέρουν, τότε μπορεί να αλλάξει η ζωή τους για πάντα! Συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό, αυτό είναι το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”, και έρχεται στον ΑΝΤ1»,αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ