Τα Δωδεκάνησα δεν είναι δημοφιλή μόνο για τις παραλίες, τα αρχαία μνημεία και την έντονη νυχτερινή ζωή που προσφέρουν, αλλά και για την προτίμηση που τούς δείχνουν οι ιστιοπλόοι, αφού ανά πάσα στιγμή μπορείς να πιάσεις στεριά και να γνωρίσεις νέο τόπο.

Αυτή πρέπει να ήταν η σκέψη της Σίσσυς Χρηστίδου, που φέτος αποφάσισε να κάνει διακοπές εν πλω. Με ορμητήριο της την Ρόδο και το υπέροχο resort Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακαλύπτει την ελληνική πολυνησία με σκάφος, προσεγγίζοντας απομακρυσμένες ακτές και γραφικούς κολπίσκους, απρόσιτους με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Η Σίσσυ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ανεβάζει stories και δημοσιεύσεις, που θυμίζουν προωθητικά βίντεο του ΕΟΤ.

Απέραντο γαλάζιο και μια Σίσσυ εναρμονισμένη με την ομορφιά της φύσης, χαλαρή και φρέσκια. Χωρίς στιλιστικές υπερβολές ενίοτε με ένα T-shit, το μπικίνι της και ένα καπέλο κι άλλες φορές με ένα απλό παρεό απολαμβάνει τα κρυστάλλινα νερά, ενώ σε κάποια στιγμιότυπα την βλέπουμε να εξερευνά και τον βυθό με μάσκα και αναπνευστήρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίσσυ επιλέγει την Ρόδο για τις διακοπές της. Και πέρσι λίγο πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα είχε βρεθεί στο νησί των ιπποτών για ολιγοήμερες διακοπές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ