Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» γνωστοποιήθηκε ότι η Έλενα Παπαβασιλείου αναμένεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Action 24.

H Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως η παρουσιάστρια, η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, συζητά να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ενώ αυτό που αναφέρθηκε είναι πως πραγματοποιούνται συζητήσεις.

Η τελική υπογραφή δεν έχει πέσει ωστόσο, αλλά το τηλεοπτικό της comeback θα έχει ενδιαφέρον, καθώς η ίδια πήρε και πυχίο στην Ψυχολογία.

Έλενα Παπαβασιλείου

Η Έλενα Παπαβασιλείου συμμετείχε στο παρελθόν στην εκπομπή του Mega «Όμορφος κόσμος» κι έπειτα έλαβε μέρος μέρος στο talent show «TV Stars παρουσιάστε» του ALPHA. Έπειτα την είδαμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά» στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Τη σεζόν 2010-2011 η Έλενα Παπαβασιλείου παρουσιάζε με τον Σπύρο Λάμπρου την infotainment εκπομπή «Πάνω στην ώρα» στον Alpha. Μένει λοιπόν, να δούμε αν η ίδια θα κάνει το νέο της βήμα στη μικρή οθόνη και τι είδους εκπομπή θα αναλάβει αν τελικά αποδεχτεί την πρόταση του Action 24.

Έλενα Παπαβασιλείου: Σπάνια εμφάνιση με το σύντροφό της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ