Η Εριέττα Κούρκουλου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” για την σχέση της με τον πατέρα της αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις προσπάθειές της να μείνει έγκυος.

Η εγκυμονούσα που διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες της εγκυμοσύνης η Εριέττα Κούρκουλου που είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια: “Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε αρκετά γι’ αυτό οπότε για μας είναι όντως ένα θαύμα. Είμαστε μόνο ευγνώμονες γι’ αυτό. Τώρα σιγά σιγά ξεκινάμε να ετοιμάζουμε το δωμάτιο“.

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε τη θέση της για την υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη λέγοντας: “Δεν θεωρώ ότι είναι αλήθεια ταμπού η υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη. Όσο επικοινωνούμε κάποια θέματα που είναι στην καθημερινότητά μας βοηθιέται πάρα πολύς κόσμος οπότε νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας με απώτερο στόχο να βοηθήσουμε ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι μόνοι τους“.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμβολή του συντρόφου της σε αυτή τη διαδικασία: “Έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και μου έδινε δύναμη. Νομίζω ότι μαζί τα καταφέρνουμε όλα. Αλλά και η υποστήριξη που έλαβα από τον κόσμο ήταν εξίσου σημαντική, γιατί από την αρχή αποφάσισα να μιλήσω ανοιχτά σε άλλες γυναίκες”.

Παρακολουθήστε στο ακολούθως βίντεο τις δηλώσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ