Την επόμενη εβδομάδα, ο «Έρωτας φυγάς» θα φέρει μια εξέλιξη που οι fans περίμεναν καιρό: τη συνάντηση Μαργέτας και Αλεξάνδρας!

Στα επεισόδια του «Έρωτα φυγά» που θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε κάτι που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό, από τότε που η Μαργέτα εγκαταστάθηκε κρυφά στην Κηφισιά, αφήνοντας τους δικούς της ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι νεκρή.

Η Αλεξάνδρα θρήνησε το χαμό της, πόνεσε πολύ για την απώλεια ενός πολύ δικού της ανθρώπου και δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει πραγματικά αυτό που έγινε. Οι λίγες στιγμές ευτυχίας που έζησε δίπλα στον Μάρκο κόπηκαν απότομα και με τον πιο τραγικό τρόπο και ο θάνατός του τη βύθισε στην απόγνωση.

έρωτας φυγάς
«Έρωτας φυγάς»: Οι στιγμές που ζει η Αλεξάνδρα είναι τραγικές και η ίδια βυθίζεται καθημερινά στη θλίψη.

Χωρίς κανένα στήριγμα πια, βουλιάζει κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά στο πένθος και τη θλίψη. Μάταια προσπαθούν όσοι νοιάζονται για αυτή να τη συνεφέρουν. Και η Μαργέτα, που βρίσκεται τόσο μακριά της και ξέρει πόσο πονά, θέλει να τρέξει να την αγκαλιάσει, όμως τα χέρια της είναι δεμένα…

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη, 11 Απριλίου, στον ΑΝΤ1, κάποια στιγμή, βγαίνοντας για λίγο από το λήθαργο στον οποίο έχει βυθιστεί, η Αλεξάνδρα δείχνει να συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασής της… Έτσι, δέχεται λοιπόν να ακολουθήσει τον Ιάσονα στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να ζητήσει τη συμβουλή ενός ειδικού.

Ξέρει ότι πρέπει να φανεί δυνατή και υπεύθυνη απέναντι στα παιδιά της και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να συνέλθει. Ίσως, όμως, το μεγαλύτερο φάρμακο για την ψυχή της να είναι η παρουσία της Μαργέτας δίπλα της. Αυτή η γυναίκα που έγινε δεύτερη μάνα της και την αγάπησε βαθιά είναι και η μόνη που μπορεί να τη βοηθήσει να βγει από το σκοτάδια της.

έρωτας φυγάς
«Έρωτας φυγάς»: Η Μαργέτα, που αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα, θέλει όσο τίποτα να δει ξανά την Αλεξάνδρα και να την αγκαλιάσει!

Και ο Στέφανος, που το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα, παίρνει την απόφαση να φέρει τις δυο γυναίκες τη μία μπροστά στην άλλη, ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι η λύτρωση και για τις δυο τους!

Την πολυπόθητη αυτή συνάντηση, που συμβαδίζει με την αποκάλυψη ότι η Μαργέτα δεν είναι νεκρή, θα τη δούμε στο επεισόδιο της επόμενης Παρασκευής, 12 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ