Έρωτας Φυγάς: Η Άρτεμις βάζει εμπρός το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα

Απόψε στις 21:00 στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», ο Στέφανος, με αποφασιστικότητα, αποκαλύπτει στον Σοφιανόπουλο ότι γνωρίζει την ταυτότητά του, προειδοποιώντας τον ότι η αποκάλυψη αυτή θα επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες.

Η Άρτεμις, έχοντας θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να αποπλανήσει τον Ιάσονα, νιώθει έκπληξη καθώς διαπιστώνει ότι τρέφει πραγματικά συναισθήματα για αυτόν.

Έρωτας Φυγάς: Η Άρτεμις βάζει εμπρός το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα

Η Γεωργία, εξοργισμένη από την εμπλοκή του Στρατή στις ύποπτες δραστηριότητες του Κοντογιάννη, τον κατηγορεί έντονα. Η Ρηνιώ, σε μια ύστατη προσπάθεια να επιταχύνει τον γάμο τους, αποφασίζει να παραδοθεί στον Νικόλα.

Η Βάσω, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να κερδίσει τον Αναστάση, απευθύνεται στην Ελπίδα για συμβουλές αποπλάνησης.

Η Αλεξάνδρα, αναζητώντας παρηγοριά και ασφάλεια, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά της Μαργέτας. Η Μαργέτα, όμως, βαρύνεται από ένα μυστικό πρόβλημα υγείας, το οποίο κρύβει από την Αλεξάνδρα.

Δείτε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Στον ΑΝΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο «Έρωτας Φυγάς» συνεχίζει να γράφει ιστορία με νέα επεισόδια γεμάτα δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές. Μην χάσετε τις εξελίξεις του μεγαλύτερου έρωτα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ