Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου της σειράς «Έρωτας Φυγάς» ξεκαθαρίζει, το τι συμβαίνει με το μέλλον της. Πιο συγκεκριμένα, παραδέχεται ότι το σίριαλ πηγαίνει στον ΑΝΤ1.

«Καλό παιδί ορφανό δεν μένει, λέει μια παροιμία του τόπου μου. Κάπως έτσι συνέβη και με το αγαπημένο αλλά και τόσο ταλαιπωρημένο παιδί μου (μας – πολλών όμως) τον Έρωτα Φυγά , που κατάφερε όχι μόνο να αγαπηθεί αλλά και να σηματοδοτήσει μια (πιθανώς, δεν ξέρω) παγκόσμια πρωτιά, μετακομίζοντας από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1!», έγραψε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Έρωτας Φυγάς».

«Αυτή τη φορά τελεσίδικα, χωρίς να’ ναι απλώς φήμες… Έτσι η ιστορία μας απλά πάτησε για λίγο ένα ελαφρύ pause για να play από μέσα Γενάρη ώστε να συνεχίσει το μπάρκο της στα αχαρτογράφητα νερά της φαντασίας του γραπτού, του ενθουσιασμού των υποκριτών της, στο μεράκι των δεκάδων «μαστόρων» πίσω απ’ τις κάμερες, στη ρότα της ίδιας της της μοίρας… Μια καλομοίρα που δείχνει να της χαμογελάει χωρίς δόντια αυτή τη φορά», υποστήριξε στο κείμενό του ο δημιουργός των επιτυχιών.

«Χαρά μεγάλη και απερίγραπτη δικαίωση που καταφέραμε να γίνουμε πιονέροι νέων τηλεοπτικών ηθών, γιατί έστω και από ένα μικρό τηλεοπτικό μετερίζι αγαπηθήκαμε και συνδεθήκαμε με τόσο κόσμο, όχι γιατί κομίσαμε νέας γλαύκας στο είδος, αλλά γιατί όλοι σ ότι κάναμε από όποιο πόστο, ήμασταν τίμιοι σοβαροί ενθουσιώδεις με πλήρη άγνοια κινδύνου και με απύθμενα κουράγια και αντοχές!

Και νοιώθω ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση (σε κόντρα διαφόρων ανυπόστατων και άκυρων που γράφονται), αφού ειδικά φέτος η σειρά σεναριακά περπατάει τα πιο πολλά της χιλιόμετρα με ελληνικά παπούτσια, κρατώντας απλά ένα μικρό μονοπάτι απ’ το πρωτότυπο format…

Ένας έρωτας λοιπόν made in Greece που αποδεικνύει ότι δεν υπολειπόμαστε σε παραμύθι και ρεαλισμό απ’ τα πανάκριβα προϊόντα της μη φίλης γείτονας χώρας και τεκμηριώνει ότι δεν υστερούμε σε ταλέντο στους «ζωγράφους» της εικόνας, της αναπαράστασης και της γλώσσας , και που επιβραβεύτηκε φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση», συνέχισε στην ανάρτηση.

«Eνας φυγάς που ασφαλής πλέον χωρίς ορατούς και αόρατους διώκτες, θα συνεχίσει να ονειρεύεται, να «ξεφεύγει» αφού μπορεί, να φωτίζει αγάπες που δικαιώνονται, να ευλογεί αγώνες και θυσίες που καθαγιάζονται, να αναδείξει ανθρώπους που μεταμορφώνονται και να ξεδιπλώσει ιστορίες που έχουμε ξανακούσει, γιατί ξεπήδησαν απ’ το δικό μας DNA!

Και ας ζουν αυτοί οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους σε μια ιστορική περίοδο (τη καθοριστικότερη για την σύγχρονη ιστορία μας) που δεν τη προλάβαμε οι περισσότεροι και όσοι τη βίωσαν θέλουν να τη ξεχάσουν…

Καλορίζικοι λοιπόν, καλό ποδαρικό να κάνουμε στο νέο σπίτι μας… Με τη ευχή να τιμήσουμε και να τιμηθούμε…#ErotasFygas #ant1tv», κατέληξε στο μακροσκελές μήνυμά του στο Facebook ο Δημήτρης Αποστόλου.

Χθες σας είχαμε ενημερώσει όχι μόνο για τη νέα τηλεοπτική στέγη, αλλά και την πιθανή ημερομηνία που θα δούμε και πάλι στους δέκτες μας την σειρά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ