Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της αγαπημένης του!

Έπειτα από σκληρή μάχη στο χειρουργείο, ο Μάρκος περνάει τις τελευταίες του στιγμές ζητώντας από τους ανθρώπους του να συνεχίσουν ενωμένοι. Η Αλεξάνδρα θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της, ο οποίος γρήγορα αποδεικνύεται ότι ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1, «Έρωτας Φυγάς».

Έρωτας φυγάς: O Μάρκος δίνει σκληρή μάχη μετά το χειρουργείο, όμως δεν τα καταφέρνει.

Η κατάσταση του Μάρκου παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη και οι γιατροί θεωρούν ότι η μόνη του ελπίδα να κρατηθεί στη ζωή είναι να χειρουργηθεί. Ακόμη και έτσι όμως, οι πιθανότητές του να επιβιώσει είναι ελάχιστες. Η Αλεξάνδρα, που αγωνιά έξω από το χειρουργείο, ακούει την τραγική πρόγνωση για τον άντρα που αγαπά και καταρρέει.

Όσο για τη Μαριέττα, με το που μαθαίνει τα νέα, δεν υπολογίζει τον κίνδυνο. Ακόμη και τώρα που κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ότι είναι ζωντανή, δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο από το πώς θα επιστρέψει γρήγορα στο Κιάρι για να συμπαρασταθεί τόσο στη νύφη της όσο και στον Στέφανο. Ξέρει πόσο πολύ θα υποφέρουν βλέποντας τον Μάρκο να χαροπαλεύει και δεν αντέχει μακριά τους.

Έρωτας φυγάς: Στο νοσοκομείο, όλοι ανησυχούν για την κατάσταση του Μάρκου και προσπαθούν να προετοιμαστούν για το χειρότερο…

Εκείνος, πράγματι, κάθε ώρα που περνά μοιάζει να πηγαίνει ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο. Τα λίγα λεπτά που καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια του, μαζεύει όλες του τις δυνάμεις και ζητά από τον Ιάσονα το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να φύγει ήσυχος: την υπόσχεσή του ότι θα προσέχει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Εκείνος, βαθιά μετανιωμένος για όσα έγιναν στο παρελθόν μεταξύ τους, του δίνει τον λόγο του ότι θα αφιερώσει τη ζωή του για να είναι η οικογένειά του καλά και στη συνέχεια ξεκαθαρίζει στην Αλεξάνδρα ότι θα τη στηρίξει σε όλα, όποια απόφαση και αν πάρει.

Η επόμενη επιθυμία του Μάρκου είναι να μιλήσει στον Στέφανο, από τον οποίο ζητά μια άλλη μεγάλη χάρη: να επιστρέψει τον Στεφανάκο στην Ευγενία, προκειμένου ο μικρός να μεγαλώσει με τη μητέρα του, αφού ο μπαμπάς του δεν θα είναι πια εκεί… Ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει, καθώς νιώθει και τις τελευταίες δυνάμεις να τον εγκαταλείπουν.

Παρ’ όλα αυτά, στους διαδρόμους του νοσοκομείου, όλοι οι δικοί του άνθρωποι αγρυπνούν ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα γίνει ένα θαύμα που θα τον κρατήσει κοντά τους. Θαύματα όμως δεν γίνονται πια… Η Αλεξάνδρα τρέχει στο πλευρό του και του κρατά το χέρι καθώς εκείνος της ψιθυρίζει λόγια αγάπης. Κι εκεί, στην αγκαλιά της γυναίκας που λάτρεψε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο, ο Μάρκος αφήνει την τελευταία του πνοή τόσο νωρίς και τόσο άδικα, πριν προλάβει να χαρεί ενωμένη την οικογένειά του….

Έρωτας φυγάς
Έρωτας φυγάς:Θρήνος για την Αλεξάνδρα, που βλέπει τον αγαπημένο της να φεύγει από κοντά της…

Ο Ιάσονας προτείνει στην Αλεξάνδρα να μείνει στο Κιάρι

Μετά τον θάνατο του Μάρκου, η Αλεξάνδρα βυθίζεται στο πένθος, αδυνατώντας να διαχειριστεί την τεράστια θλίψη, που την καταπίνει. Η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη τη Μεσσηνία και προκαλεί μεγάλη στενοχώρια σε όσους τον ήξεραν και είχαν συνεργαστεί ή συναναστραφεί μαζί του.

Ο Ιάσονας, εξίσου συντετριμμένος παρά τη μεγάλη κόντρα τους, τα βάζει με τον εαυτό του και προσκαλεί την Αλεξάνδρα στο Κιάρι, όπου θα μπορεί να έχει τη φροντίδα που χρειάζεται μέχρι να ξανασταθεί στα πόδια της.

Έρωτας φυγάς:Ο Ιάσονας θέλει να κρατήσει το λόγο που έδωσε στον Μάρκο και προτείνει στην Αλεξάνδρα να έρθει να μείνει στο Κιάρι.

Η Μαριέττα ανησυχεί και γι’ αυτή, αλλά και για τον Στέφανο, που έχασε τον άνθρωπο που αγαπούσε σαν αληθινό του γιο, ενώ ο διοικητής ξεκινά έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος που κόστισε τη ζωή του Μάρκου. Κι από τα πρώτα κιόλας στοιχεία που έρχονται στο φως, γίνεται εμφανές ότι ο θάνατός του δεν ήταν ατύχημα, αλλά αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ