Ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ έριξε τα βέλη του στην Φαίη Σκορδά  με την Ελένη Χατζίδου να υπερθεματίζει.

Στο «Breakfast@Star», σχολίαζαν την απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο «Πρωινό» για το ρεπορτάζ που την ήθελε από την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό.

Τότε ο Ετεοκλής Παύλου θυμήθηκε ένα θέμα που είχε παίξει στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά:

«Να πω ότι συμφωνώ απόλυτα και κατανοώ τη Δανάη Μπάρκα, που θέλησε να τοποθετηθεί και να προστατεύσει την ομάδα της. Και καλά έκανε, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταλαβαίνω τι αρνητικές εξελίξεις μπορεί να φέρει μία τέτοια είδηση σε μία ομάδα

Το έχουμε ζήσει κι εμείς πέρσι. Μην πάμε μακριά. Είχε βγει η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της στις 10 Απριλίου ότι είχε κλείσει η Ελένη Τσολάκη στο Star λίγες μέρες αφότου είχε έρθει εδώ ο Χρήστος Αϊβαλιώτης, που είχε φύγει τότε από το Open Weekend.

Αυτό θα μπορούσε να φέρει πολλές διαφορετικές εξελίξεις και μεγάλη ένταση στην ομάδα και όσον αφορά εμάς απέναντι στον Χρήστο και εμάς απέναντι στο κανάλι αλλά και την ομάδα μεταξύ μας. Αναγκαστήκαμε 60 άτομα, μία ομάδα ολόκληρη, να διαχειριστούμε κάτι που παρουσιάστηκε ως σίγουρο και τελικά δεν είχε καμία βάση», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου συμπλήρωσε: «Και μάλιστα από το στόμα μίας παρουσιάστριας, που έχει άλλη βαρύτητα, μερικά πράγματα κάνουν έτσι τη διαφορά. Αυτό το λες μόνο αν ήσουν μπροστά στις υπογραφές… αλλά και μπροστά στις υπογραφές να ήσουν, δεν το λες για να μην αγχώσεις κόσμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ