Όπως είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Ετεοκλής Παύλου, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα είχαν ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι τη χθεσινή ημέρα να είναι κλειστοί και ο ίδιος να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, ώστε να πάει την κόρη του στο νοσοκομείο.

«Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο», είπε. «Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο».

Στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό: με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο; Και τι μου απαντάει; Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι». «Του λέω: πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας; Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο», είπε κλείνοντας.

Η ομάδα του «Breakfast@Star» τηλεφώνησε ζωντανά στη Ντούα Λίπα, που δημοσίευσε τον αριθμό της, αλλά τελικά…βγήκε η Ελένη Χατζίδου! Η παρουσιάστρια είναι άρρωστη αυτές τις μέρες και αναρρώνει στο σπίτι. Όσα είπε μαζί με την μικρή Μελίτα σε τηλεφωνική επικοινωνία στο «Breakfast@Star».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ