Η Αλβανία στέλνει στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision τη Ronela Hajati με το τραγούδι Sekret, ενώ η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει καθώς εικόνες της από πρόβα της κατέβηκαν από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού και στη θέση τους ανέβηκαν άλλες, αφού θεωρήθηκαν υπερβολικές από πολλούς. Παράλληλα, τη είχε ζητηθεί να κάνει αλλαγές στη χορoγραφία της, κάτι που δεν υλοποίησε εκείνη κι η ομάδα της.

Η Ronela Hajati ερμηνεύει το ethnic dance τραγούδι με τίτλο “Sekret“, στον Α’ Ημιτελικό, όμως πριν λίγο διάστημα τα αρνητικά σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους, με εκείνη να γράφει στο twitter: «Μου λείπει το στούντιό μου, το να φτιάχνω μουσική, οι συναυλίες μου, οι θαυμαστές μου! Δούλεψα πάνω σε κάθε λεπτομέρεια για πέντε μήνες και οι άνθρωποι είναι τόσο δυσαρεστημένοι από εμένα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, λυπάμαι! Ας τελειώσει αυτό το συντομότερο, κλείστε την τηλεόραση όταν όλη αυτή η σκ… εμφάνιση προβληθεί, γιατί έτσι θα την ξεχάσετε πιο γρήγορα!».

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου! Οι τηλεθεατές και οι επιτροπές καθορίζουν το αποτέλεσμα των δύο ημιτελικών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, ενώ σε κάθε ημιτελικό, 10 διαγωνιζόμενοι προκρίνονται στον τελικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ