Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision, Αμάντα Γεωργιάδη, αναμένεται να εμφανιστεί στη σκηνή του show, ενώ η χώρα μας θα εμφανιστεί στη 15η θέση στον πρώτο ημιτελικό, και η Κύπρος στην 9η θέση στον δεύτερο ημιτελικό.

Το Die Together το έγραψα πριν ένα χρόνο για ένα άλμπουμ που θα βγει μετά το καλοκαίρι και δεν σκεφτήκαμε τη Eurovision τότε, δεν ξέραμε τίποτα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα πάω εγώ. Και όταν με πήραν τηλέφωνο από την Ελλάδα και με ρώτησαν αν θέλω να στείλω τρία ντέμο έστειλα τρία τραγούδια και διάλεξαν αυτό. Τους άρεσε“, δήλωσε η νεαρή καλλιτέχνιδα από τα Γιάννενα στην εκπομπή “Δυνατά” του Κωστή Μαραβέγια.

Έπειτα συμπλήρωσε σχετικά με την πηγή έμπνευσής της: “Είχα την ιδέα για πολύ καιρό, είναι μεταφορικό το τραγούδι.” Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε ότι δεν ήταν σίγουρη για την ανταπόκριση της ιδέας της γιατί μπορεί να φαινόταν δραματική αλλά τελικά η ιδέα άρεσε πολύ.

“Για μένα ο στίχος έχει τη μεγαλύτερη σημασία, πρέπει να σε αγγίζει στην καρδιά. Ακούω πολλούς καλλιτέχνες αλλά μου αρέσει πολύ η Adele, η pop, οι Queen, η Angèle. Εγώ μεγάλωσα με ελληνική μουσική, νομίζω ότι η ελληνική μουσική και οι στίχοι έχουν ένα βάρος που δεν έχουν στη νορβηγική γλώσσα”, επεσήμανε.

Όσο για τα προσωπικά σχέδιά της μετά το διαγωνισμό ανέφερε: “Μετά τη Eurovision θα ήθελα να κυκλοφορήσω το πρώτο μου άλμπουμ, θέλω να πω την προσωπική μου ιστορία.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ