Οι πρώτες πρόβες των δύο ημιτελικών της Eurovision έχουν ολοκληρωθεί και οι χώρες είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη γενική πρόβα. Οι δύο πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 του μήνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής της ΕΡΤ “Με νέα ματιά” οι πρόβες αυτές ήταν αρκετά προβληματικές για όλες τις χώρες. Συγκεκριμένα, πρόβλημα αντιμετώπισε ένα κομμάτι του σκηνικού του χώρου όπου θα εμφανιστούν οι εκπρόσωποι των χωρών. Ένας ήλιος που δίνει φως στη σκηνή δεν λειτουργεί σωστά κάτι το οποίο προκάλεσε κομφούζιο στο πρόγραμμα πολλών χωρών.

Σύμφωνα με τον Άγη Μενούτη, η εκπρόσωπος της Σουηδίας Cornelia Jakobs, που θα ερμηνεύει το κομμάτι “Hold Me Closer” και αποτελεί φαβορί, αναγκάστηκε να τραγουδήσει πέντε φορές το κομμάτι της αντί για τρεις γιατί δεν μπορούσε να ακούσει τη φωνή της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή την χτύπησε ρεύμα στη σκηνή, καθώς η ίδια έχει ένα vintage μικρόφωνο με καλώδιο. Ευτυχώς σύμφωνα με την πηγή της ΕΡΤ, η Cornelia Jakobs δεν έπαθε τίποτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION 2022

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ