Στο ακίνητο που βρίσκεται στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω, μπήκε σήμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη βοήθεια των ψηφιακών γραφικών του «Live News».

Την αποκάλυψη πως ίσως η υπόθεση Γιώργου Μαζωνάκη να μην οδηγηθεί τελικά στα δικαστήρια έκανε σήμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναλύοντας το ρεπορτάζ του «Live News».

«Υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στα 2 αδέρφια εδώ και χρόνια», ανέφερε ο δημοσιογράφος, κάνοντας λόγο για την τουριστική εκμετάλλευση ακινήτων, που τους έχουν φέρει αρκετά χρήματα. Εκμετάλλευση που γίνεται από δύο εταιρίες, στη μία υπάρχει το όνομα του Μαζωνάκη και στην άλλη όχι. Στο επίκεντρο της κόντρας βρίσκεται το ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειρίζονταν μαζί.

νίκος ευαγγελάτος
Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδερφής του, Βάσως, λόγω της διαχείρισης του ακινήτου που εκμεταλλεύονται στη Μύκονο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η Βάσω Μαζωνάκη μετέφερε στις 31 Αυγούστου του 2023 το ακίνητο σε δική της εταιρία, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να δηλώνει άγνοια για αυτήν την κίνηση. Έτσι, κινήθηκε δικαστικά, προκειμένου να ταρακουνήσει την αδερφή του, ώστε να ξαναμεταφέρει το ακίνητο στην εταιρία που διαχειρίζονται και οι δύο. Αμφότεροι, λέγεται, θέλουν να λύσουν το θέμα εξωδικαστικά, και οι δικοί τους άνθρωποι κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δείτε τα πρώτα στοιχεία που αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του «Live News»:

Το ίδιο το σπίτι βρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου, σε ένα σοκάκι. Η πόρτα έχει υπογραφή το όνομα της εταιρίας (VGD, δηλαδή Β, Γ και Δ) και νοικιάζεται σε Airbnb. Άνετο, μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά άτομα, είναι ευρύχωρο, στο κλασικό μυκονιάτικο στιλ, με διακριτική διακόσμηση. Είναι 50 τ.μ., ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες ενοικίασης, καθώς σχεδόν όλο το καλοκαίρι είναι κλεισμένο για 600 ευρώ τη βραδιά.

To σπίτι που βρίσκεται στο επίκεντρο της δικαστικής μάχης των δύο αδερφών Μαζωνάκη βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας της Μυκόνου. (Φωτό: istock)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το σπίτι τον Ιούνιο νοικιάζεται για 3.291 ευρώ για 7 βράδια, δηλαδή για 1 εβδομάδα, και φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα. Τον Ιούλιο, για 5 βράδια κοστίζει 3.299 ευρώ, ενώ τον Αύγουστο η τιμή διαμορφώνεται κοντά στα 4.700 ευρώ για 1 εβδομάδα. Συνομιλώντας, δε, με το γνώστη της αγοράς ακινήτων Κοσμά Θεοδωρίδη, το «Live News» κατέληξε ότι η αξία του συγκεκριμένου ακινήτου ξεκινά από τα 500.000 ευρώ και ανεβαίνει.

Παλιές ευτυχισμένες στιγμές με τα δύο αδέρφια, Γιώργο και Βάσω Μαζωνάκη.
(Photo: instagram/georgemazonakis)

Δείτε τον Νίκο Ευαγγελάτο να «μπαίνει» στο ακίνητο των δύο αδερφών στη Μύκονο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ