Δύο χρόνια τώρα, οι πρωταγωνιστές του «Παράδεισου των κυριών» έχουν γίνει μια οικογένεια. Ψυχή της παρέας αποδεικνύεται η Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία ανεβάζει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους στο γύρισμα.

Τα πράγματα στις ζωές των ηρώων του «Παράδεισου των κυριών», της καθημερινής σειράς του ALPHA, είναι πολύ πολύπολοκα. Μητέρα και κόρη μοιράζονταν τον ίδιο άντρα, ενώ τώρα η πρώτη έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με τον πατέρα της δεύτερης.

Ευτυχώς, στην πραγματικότητα, Ευαγγελία Συριοπούλου και Νατάσα Εξηνταβελώνη, η μαμά και η κόρη που γράφαμε παραπάνω, είναι δύο πολύ καλές φίλες, που ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή. Και ο δίπλα τους, οι δύο άντρες της ζωής τους, τους οποίους υποδύονται ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, επίσης δείχνουν να περνούν υπέροχα στην παρέα τους.

Ευαγγελία Συριοπούλου
Καφεδάκι για την αγαπημένη τετράδα του «Παράδεισου».
(Photo: instagram/evagelia_siriopoulou_official)

Γενικώς, το κλίμα στα γυρίσματα του «Παράδεισου» ήταν εξαιρετικό από την πρώτη μέρα και παραμένει έτσι σχεδόν δύο χρόνια αργότερα και με κάτι παραπάνω από ένα μήνα δουλειάς να απομένει σε ηθοποιούς και συνεργείο, για να ολοκληρωθεί η σειρά.

Βιντεάκι που ανέβασε πριν από λίγο καιρό η Νατάσα Εξηνταβελώνη παρέα με την Ευαγγελία Συριοπούλου στα γυρίσματα του «Παράδεισου». (Video: instagram/exidaveloninatasa)

Ακόμη και οι νέοι ηθοποιοί που εντάχθηκαν φέτος, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ, όπως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ταίριαξαν εξαιρετικά με τους υπόλοιπους και πλέον όλοι μαζί περνούν ευχάριστα τις ώρες των διαλειμμάτων από τα γυρίσματα, ενώ κάποιες φορές δίνουν ραντεβού και εκτός στούντιο, σε κοινές εξόδους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ