Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα, η Φαίη Σκορδά έδωσε τα εύσημα στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.

Μίλησε για πίκρα, μίλησε για απογοήτευση και μίλησε και για ικανότητες. Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του «Fay’s Time» σχολίασαν τα γεγονότα στον ΑΝΤ1, με την επικείμενη αυλαία του «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» στις 30 Ιουνίου και την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το κανάλι μετά από μια μακρά περίοδο διαπραγματεύσεων.

Η Φαίη μοιράστηκε τη δική της γνώμη με τους συνεργάτες της και το κοινό, αναφέροντας μάλιστα ότι «Η Μπέττυ μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. Και μάλιστα της τηλεφώνησα και μιλήσαμε συναδελφικά και μόνο γιατί έτσι αισθάνθηκα». Τόνισε δε ότι «Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένος για μια επιχείρηση» και πως «Επειδή σταματά μια συνεργασία ή μια εκπομπή δεν θίγεται η επαγγελματική αξία ενός ανθρώπου, ούτε καταστρέφονται σχέσεις».

φαίη σκορδά
Μπέττυ Μαγγίρα και «I love ΣΟΥ ΚΟΥ» θα αποχαιρετήσουν το κοινό του ΑΝΤ1 στις 30 Ιουνίου και το θέμα σχολιάστηκε σήμερα σε όλες τις εκπομπές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μπέττυ Μαγγίρα δεν δέχθηκε την πρόταση του καναλιού να αναμορφώσει την εκπομπή της σε infotainment και η Σκορδά σχολίασε σχετικά: «Δεν θεωρώ ότι κι ο ΑΝΤ1 βλέπει στη Μαγγίρα το πρόσωπο που θα μπορεί και θα θέλει να καλύψει το infotainment» και τόνισε:

«Το ότι το κάνουν πια όλοι, δεν σημαίνει κάτι», ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά το κάνω γιατί αγαπώ τη Μπέττυ. Το ότι το “Πρωινό” έχει αυτή τη στιγμή έναν άνθρωπο που το κάνει καλά, είναι γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι δημοσιογράφος», είπε αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος παρουσιάζει την πρωινή καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τα εύσημα της Φαίης Σκορδά πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, αφού «ως δημοσιογράφος, κάνει καλά το infotainment».

Και συνέχισε: «Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι. Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας και με το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος». Αναφέρθηκε δε και στο μοντέλο που υπηρετεί η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι», λέγοντας: «Της Σίσσυς της αρέσει, δεν μπορεί να έχει συμβεί κάτι και να μη μιλήσει. Εκεί έχει να κάνει με την προσωπικότητα. Μπορεί να μην είναι δημοσιογράφος που έχει κάνει δελτίο ειδήσεων, αλλά διαβάζει, της αρέσει και το υπηρετεί. Και υπάρχει και μια ομάδα από πίσω…».

Και αφού είπε ότι όλοι εξελισσόμαστε στην πορεία της καριέρας μας, κατέληξε: «Εδώ δεν είναι ίδια περίπτωση. Εδώ μιλάμε ότι το βράδυ είναι δίπλα στη Μαρινέλλα».

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για τη Μπέττυ Μαγγίρα και τα εύσημα που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα:

Κεντρική φωτό: Instagram/fayskorda

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ