Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισαν να συμπράξουν ξανά στο “Πρωινό” και η απόφαση αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η πρωινή εκπομπή του ANT1 σημειώνει μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης και φιγουράρει πολλές ημέρες της εβδομάδας στην κορυφή και με αρκετή διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φήμες θέλουν οι δυο τους να χωρίζουν τηλεοπτικά με την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Οι δύο παρουσιαστές, λοιπόν, δεν έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια, ενώ σύμφωνα με το “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Σκρομπόλα, η παρουσιάστρια επιμένει στον διαχωρισμό, ενώ μάλιστα θέλει να προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση του team.

Φαίη Σκορδά

Η Φαιη Σκοδρδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν διαφορετικές επιθυμίες

Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί μια πιο ενημερωτική εκπομπή, και η Φαίη Σκορδά ένα lifestyle μαγκαζίνο. Ακόμα, αυτό που αναφέρθηκε στην εκπομπή του Mega είναι ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα στον σταθμό.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε παίζεται ένα «θρίλερ» και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα συμβόλαια, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε ότι από το κανάλι επιθυμούν την από κοινού τους πορεία. Αυτό που μένει να δούμε είναι τελικά τι θα αποφασιστεί και για τους δύο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ