Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά την έξοδό του από το τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής «Ελένη» όπου ήταν χθες καλεσμένος. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την εμφάνισή του στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» αλλά και για την απόφασή του να μην συμμετέχει στο All Star Survivor.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση, με διάθεση για χιούμορ πήρε το μικρόφωνο και απήυθυνε παρόμοιες ερωτήσεις στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό μας».

«Θέλεις να μιλήσουμε για τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου; Με ποιον είσαι στη ζωή σου εσύ; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη δημοσιογράφο.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά που τη σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο. «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά, πάντα είναι ευγενής. Αλλά δεν ήταν ωραίο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Τη δημοσιογράφο δεν την γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Είναι μια δημοσιογράφος που πάει και κάνει τη δουλειά της. Όταν μπαίνεις σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο», είπε η Φαίη Σκορδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ