Σε εκδήλωση του Make a wish παρευρέθηκε η Φαίη Σκορδά και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση, ακόμα τουλάχιστον.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια του «Πρωνού» φαίνεται ότι χωρίζει τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο αναέωσης της συνεργασίας της με τον σταθμό.

«Θα ήθελα να μείνουμε στα σημαντικά και στα ουσιαστικά. Δεν αποφεύγω. Θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε και δεν αποφεύγω πραγματικά να απαντήσω, αλλά νομίζω είναι ύβρις εκ μέρους μου να καταχραστώ έστω και για ένα δευτερόλεπτο το χαμόγελο της οικογένειας που μίλησε πριν», ανέφερε η ίδια στους ρεπόρτερς.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Φαίη Σκορδά θα πραγματοποιήσει ραντεβού με τον ANT1 σήμερα, ενώ ο Γιώργος Σκρομπόλας είπε ότι «το κλίμα είναι βαρύ». Μάλιστα, ο λόγος που η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμα υπογράψει είναι η ώρα προβολής. Πριν λίγο διάστημα είχε αναφερθεί πως θα τοποθετηθεί στο 12.00-14.00 αλλά εκείνη θέλει το 11.00-13.00.

Ακόμα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπάρχει ενδεχομένως ένας όρος στο συμβόλαιο που λέει «πως σε περίπτωση που χρειαστεί ή κρίνει αναγκαίο το κανάλι, η ώρα θα αλλάζει προς τα πίσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ