Είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που φέτος ειδικά, τραβούν πολύ το ενδιαφέρον. Η Φαίη Σκορδά, μετά τη μετακόμισή της στον ΣΚΑΪ, απασχολεί για την εκπομπή «Πρωινό Μας», τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε.

Το πρωί της Κυριακής, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς μετέφερε ρεπορτάζ που αφορούσε στην παρουσιάστρια αλλά και στο πρόσωπο που επιστρέφει έπειτα από χρόνια αποχής στην TV. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!», ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Δύο πρόσωπα βρίσκονται κοντά στο να βρεθούν δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Το ένα το έχουμε δει στις πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο Βασίλης Νομικός έχει σχεδόν «κλειδώσει» για μόνιμη παρουσία στο πάνελ της Φαίης, ενώ να σημειωθεί τον είχαμε δει πριν λίγο καιρό ως γκεστ παρουσία.

Ο Γρηγόρης Μελάς, κλείνοντας το ρεπορτάζ του, υποστήριξε ότι η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε την Παρασκευή με τα στελέχη του ΣΚΑΪ και της προτάθηκε να είναι η παρουσιάστρια των τεσσάρων lives του «Voice». Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης απαντήσει «ναι», οπότε σύντομα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη βραδινή ζώνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ