Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε η Φαίη Σκορδά.  Η παρουσιάστρια του «Πρωινού Μας» στον ΣΚΑΪ μίλησε για όλα στην κάμερα, αναφερόμενη στους λόγους που έφυγε από τον ΑΝΤ1, στο τι θα συμβεί στην εκπομπή της αλλά και στο ενδεχόμενο βραδινής εκπομπής.

«Από την πρώτη στιγμή το είπα αυτό… Είναι ωραίο να γίνονται αλλαγές, είναι δημιουργικό. Οι αλλαγές δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε. Στη βάση της, η εκπομπή δεν θα αλλάξει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Ήταν συνειδητή η απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1, που για να την πάρω -καθώς δεν κάνω σε προσωπικό επίπεδο αλλαγές- υπήρχαν σημαντικοί λόγοι. Δεν έγινε σε συναισθηματική φόρτιση. Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία, εγώ θέλω να κάνω ψυχαγωγία», τόνισε στη συνέχεια.

«Μετά τις 20 Ιουλίου δώσαμε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ, είχαμε λίγες ημέρες να ετοιμάσουμε την εκπομπή. Ίσως φταίω εγώ γιατί καθυστέρησα, αλλά έτσι είμαι… Ήθελα να είμαι σωστή, περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, να είμαι σίγουρη γι’ αυτό και έψαξα μετά να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα να βρω και κάτι από Γενάρη», είπε η Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο βραδινής εκπομπής, υποστήριξε: «Δεν φλερτάρω με τη βραδινή ζώνη, μου έχουν γίνει προτάσεις. Αν συζητηθεί κάτι για λίγο, θα το δούμε».

Αργότερα ο Γρηγόρης Μελάς,  στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», είπε ότι η Φαίη Σκορδά θα κάνει βραδινή εορταστική εκπομπή στο ΣΚΑΪ. «Μπορεί να είναι Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, μπορεί και αργότερα. Έχει αρχίσει η αναζήτηση μεγάλου ονόματος ώστε να στηθεί πάνω του ένα αφιέρωμα», είπε ο δημοσιογράφος.

Να σημειωθεί ότι το όνομα της Φαίης έχει πέσει στο τραπέζι και για την παρουσίαση των lives του «Voice», αφού ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ