Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 φαίνεται ότι είναι η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Γιώργο Σκρομπόλα.

«Η Φαίη είναι εκτός ΑΝΤ1, απλά στο πλαίσιο μίας άτυπης συμφωνίας της με το κανάλι του ΑΝΤ1, φυσικά και θα παραμείνει στο πόστο της, μέχρι τις 8 Ιουλίου. Έληξε το συμβόλαιο της και δεν νομίζω να ανανεωθεί. Θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού αρκεί η ίδια να απαντήσει στις προτάσεις που έχει δεχτεί. Δεν έχει απαντήσει ακόμα. Οι πιθανότητες για ένα συγκεκριμένο κανάλι είναι πολύ μεγάλες», είπε ο Γιώργος Σκρομπόλας.

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε: «Προτεραιότητα της Φαίης ήταν ο ΑΝΤ1. Προσπαθούσε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για υπάρξει ένας διάλογος με το κανάλι. Δεν ήταν ότι η Φαίη είχε αποφασίσει ότι θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1. Ξέρω ότι την Κυριακή 3 Ιουλίου θα είναι το οριστικό ραντεβού».

Η πρόταση από το Star στη Φαίη Σκορδά

Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο «ναι» στο κανάλι του Star βρίσκεται η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Είναι δύο πρόσωπα που ενισχύουν το σενάριο της μετεγγραφής της Φαίης στο Star, είναι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο πρώην παραγωγός της, Σάββας Βέλλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ