Την επόμενη Κυριακή θα δούμε το μεγάλο μυστικό του «Famagusta» να αποκαλύπτεται!

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα» που κυκλοφορεί, ένα ένα τα κομμάτια του παζλ ολοκληρώνουν την αλήθεια πίσω από το μυστήριο του χαμένου γιου της οικογένειας Σέκερη, καθώς η μεγάλη παραγωγή του MEGA πλησιάζει στο μεγάλο φινάλε του β’ κύκλου.

Πικρή αλήθεια

Πίσω στο 1974, ο πατέρας του Κλεάνθη ήταν αυτός που έσωσε τον παππού και τη Χριστίνα από την καταστροφή της φάρμας τους όταν έγινε η τουρκική εισβολή. Στο σήμερα, η Μαριάννα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Θοδωρή στο δικαστήριο, αναστατώνοντας την οικογένειά της. Προτιμά να σώσει τη δική της οικογένεια και τον πατέρα του παιδιού της, ρισκάροντας να δυσαρεστήσει τους γονείς της.

«Famagusta»: Κόντρα στους γονείς της, η Μαριάννα αποφασίζει να καταθέσει υπέρ του Θοδωρή.

Την ίδια στιγμή, ο Μάικλ μοιράζεται με τη Σοφία τη θετική εντύπωση που του έκανε η Χριστίνα Σέκερη. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ, είχε την ευκαιρία να τη γνωρίσει καλύτερα και να πειστεί ότι πρόκειται για μια βασανισμένη γυναίκα, που έχασε πολλά στον πόλεμο, κι όμως, όσο κι αν λύγισε, δεν σταμάτησε να ελπίζει και να δημιουργεί.

«Famagusta»: H Σοφία τρέμει τη στιγμή που ο Μάικλ θα ανακαλύψει την αλήθεια για τη βιολογική του μητέρα.

Η Σοφία αγωνιά, καθώς ακούει τον γιο της να μιλά με θαυμασμό για τη βιολογική του μητέρα, δίχως φυσικά να γνωρίζει ποια πραγματικά είναι. Ξέρει όμως πολύ καλά πως, όταν ο Μάικλ μάθει την αλήθεια και καταλάβει πως εκείνη γνώριζε, η σχέση τους θα πληγεί ανεπανόρθωτα και ίσως δεν μπορέσει να αποκατασταθεί ποτέ ξανά…

Παθαίνει σοκ

Ο Μάικλ καταγράφει ακόμα μία μαρτυρία από το 1974, η οποία αφορά έναν μεγάλο έρωτα που τον καθόρισε μια σφαίρα. Την ίδια στιγμή, ο Τεύκρος βγάζει τον μικρό Μάριο από το ίδρυμα και αποφασίζουν με τη Δάφνη να παντρευτούν.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Παύλου μαθαίνει για την περιπέτεια της υγείας του στην Αθήνα και ο Αντρέας συνειδητοποιεί πόσο έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του. Παράλληλα, ο Γιώργος, ο άντρας της Σιμώνης, κατηγορείται για οικονομικές καταχρήσεις στη ΜΚΟ που διατηρεί. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Παύλος με την Ιφιγένεια και τον Αντρίκο ταξιδεύουν στο Λονδίνο.

famagusta
«Famagusta»: Παύλος, Ιφιγένεια και Αντρίκος κάνουν άλλο ένα ταξίδι, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

Λίγο αργότερα ο Μάικλ, πάνω στο μοντάζ της συνέντευξης της Χριστίνας, ακούει για το σημάδι στο μπράτσο που είχε το αγνοούμενο μωρό της και κεραυνοβολείται, γιατί βλέπει ένα παρόμοιο σημάδι και στο δικό του μπράτσο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FAMAGUSTA, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ