Famagusta: O φόνος της Ελένης διχάζει την οικογένεια Σέκερη

Κόντρα στις επιθυμίες της Χριστίνας, που πιστεύει στην αθωότητα του Μάικλ και θέλει να τον βοηθήσει, ο Αντρέας δέχεται την πρόταση της Σιμώνης και αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας της αδερφής της. Η Σοφία αποφασίζει να μείνει στην Κύπρο, δίπλα στον γιο της, ενώ ο Θοδωρής φροντίζει εγκαίρως να εξασφαλίσει άλλοθι…

Famagusta: O φόνος της Ελένης διχάζει την οικογένεια Σέκερη
Famagusta: Η Χριστίνα ζητά από τον Ανδρέα να μην αναλάβει την υπόθεση του φόνου της Ελένης.

Οι έρευνες γύρω από τον φόνο της Ελένης συνεχίζονται, καθώς ο Μάικλ φωνάζει σε όλους τους τόνους ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατό της. Όταν αφήνεται προσωρινά ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη, ο Θοδωρής ανησυχεί ότι η αστυνομία μπορεί να φτάσει στα δικά του ίχνη. Έτσι, προσπαθώντας να κινηθεί πιο γρήγορα και να καλύψει τα νώτα του, ζητά από τον Κλεάνθη να του δώσει ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ.

Famagusta: O φόνος της Ελένης διχάζει την οικογένεια Σέκερη
Famagusta: H Σιμώνη, αδερφή της Ελένης, θέλει να δει το δολοφόνο της να μπαίνει στη φυλακή.

H αδερφή του θύματος, η Σιμώνη, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο φονιάς και να μπει στη φυλακή. Πιέζει τον Αντρέα να αναλάβει τη δίκη, καθώς θεωρεί ότι μόνο αυτός μπορεί να αποκαλύψει τον ένοχο και να εξασφαλίσει την τιμωρία του, όμως εκείνος δεν θέλει να δυσαρεστήσει τη Χριστίνα, η οποία είναι εμφανώς επηρεασμένη από το φονικό. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος παρακάμπτει τις αντιρρήσεις της γυναίκας του και δέχεται να εκπροσωπήσει την πλευρά της δολοφονημένης, γεγονός που φέρνει το αντρόγυνο σε κόντρα.

Famagusta: O φόνος της Ελένης διχάζει την οικογένεια Σέκερη
Famagusta: Ο Μάικλ προτρέπει τη μητέρα του να επιστρέψει στο Λονδίνο, όμως εκείνη μένει πλάι του.

Ο Μάικλ στο μεταξύ, θεωρώντας ότι ξεμπέρδεψε οριστικά με την αστυνομία και τις κατηγορίες, προτρέπει τη μητέρα του να επιστρέψει στο Λονδίνο, όμως εκείνη αρνείται και επιμένει να μείνει στο πλάι του. Κάτι μέσα της της λέει ότι ο γιος της θα τη χρειαστεί πολύ σύντομα, καθώς τα πράγματα στην Κύπρο δεν είναι καθόλου απλά, όπως μπορεί να φαίνονται…

Famagusta: O φόνος της Ελένης διχάζει την οικογένεια Σέκερη
Famagusta: Η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται ραγδαία.

Μέσα σε μερικές μέρες αφότου έμαθε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του, ο Παύλος βλέπει την κατάστασή του να επιδεινώνεται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του και την Ιφιγένεια, να γίνουν οι τρεις τους ξανά οικογένεια έστω και για λίγο, όμως νιώθει σιγά σιγά τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

Η Ιφιγένεια, βέβαια, δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να δώσει και σε αυτόν κουράγιο. Του λέει ότι θα μείνει δίπλα του και είναι αποφασισμένη να παλέψει πεισματικά για να γίνουν και πάλι όπως πρώτα, όμως όλα δείχνουν ότι τα περιθώρια είναι πολύ στενά…

Famagusta: O φόνος της Ελένης διχάζει την οικογένεια Σέκερη
Famagusta: Ο Τεύκορος αναλαμβάνει τη φροντίδα του μικρού Μάριου, που είναι άρρωστος.

Άρρωστος είναι όμως και ο μικρός Μάριος, με τον Τεύκρο, τον μεγάλο αδερφό του, να αναλαμβάνει να τον φροντίζει για όσο διάστημα χρειαστεί να νοσηλευτεί. Ενώ ο Μάικλ ξεκινά την επόμενη συνέντευξη, η οποία θα ανασύρει συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από τις τραγικές μέρες του 1974, η Σοφία κανονίζει μια συνάντηση με τον Αντρέα, προσπαθώντας να τον πείσει να εγκαταλείψει την υπόθεση και πως ο γιος της είναι αθώος.

Ο ίδιος ο Μάικλ από την πλευρά του, θέλοντας να διώξει όλες τις σκιές από πάνω του, τηλεφωνεί στη Σιμώνη για να της μιλήσει, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να της παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ που η αδερφή της έπεσε νεκρή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FAMAGUSTA

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ