Το reality περιπέτειας “Η Φάρμα” συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την παραμονή τους στο παιχνίδι ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν έρθει και ιδιαίτερα κοντά δημιουργώντας στενές προσωπικές σχέσεις.

Μεταξύ αυτών και η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη που δείχνουν ότι ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα έγινε νύξη από έναν συμπαίκτη τους για το ενδεχόμενο ενός γάμου ο οποίος δήλωσε ότι στην περίπτωση αυτή προτίθεται να γίνει κουμπάρος.

Ωστόσο η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη ήταν αφοπλιστική. “Έχω αποβάλει αυτό το concept από το μυαλό μου. Δεν είναι και απαραίτητο. Έχω κάνει τα παιδιά μου, είμαι ολοκληρωμένη οπότε δεν με ενδιαφέρει το κεφάλαιο γάμος. Τώρα βέβαια αν μου κάνει πρόταση ο Γρηγόρης δεν ξέρω αν θα αρνηθώ.”

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να κέρδισε μια ακόμη ευκαιρία στο παιχνίδι και στην αγκαλιά του αγαπημένου της αλλά δεν είχε και την ίδια τύχη ο Νεόφυτος Ηλίας ο οποίος μονομάχησε με τον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και ηττήθηκε με τρεις νίκες του αντιπάλου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΦΑΡΜΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ