Πολλές ήταν οι ανατροπές στη “Φάρμα” την Παρασκευή 24/12. Καθώς το reality συνεχίζεται, κορυφώνεται η ένταση για το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δύο μονομάχοι αυτή τη φορά ήταν η Νίκη Χαντσαρίδου και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στον αχυρώνα προκειμένου να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την παραμονή στο reality περιπέτειας.

Να θυμίσουμε πως η Νίκη Χαντσαρίδου βρέθηκε στη θέση του μονομάχου, αφού την επέλεξε ο αρχηγός Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ η Μαίρη Μηλιαρέση ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της.

Οι παίκτριες μονομάχησαν σε πέντε διαφορετικά αγωνίσματα και τελικά εκείνη που τα πήγε καλύτερα ήταν η Νίκη Χαντσαρίδου η οποία κέρδισε σε τρία παιχνίδια.

Έτσι, η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν αυτή που αποχώρησε από τη «Φάρμα» στο χθεσινό επεισόδιο.

Μεταξύ των αξιοσημείωτων της βραδιάς είναι και το τηλοπτικό “φλερτ” της Αγγελικής Ηλιάδη με τον παίκτη Γρηγόρη Αναστασιάδη καθώς και οι δυο παραδέχτηκαν χιουμοριστικά ότι θα έβγαιναν ραντεβού.

Δεν λείπουν όμως από τη Φάρμα και οι εντάσεις μεταξύ των παικτών όταν η Αθανασία Τσουμελέκα ξέσπασε σε λυγμούς με αφορμή έναν τσακωμό με πρωταγωνίστρια την Σάσα Μπάστα. Η ίδια δήλωσε ότι δεν αντέχει τις εντάσεις και οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την αγκαλιάσουν.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΦΑΡΜΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ