Σήμερα, Παρασκευή (8/7) όπως οι περισσότερες εκπομπές, έτσι και το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν και η Φαίη Σκορδά αναμένεται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για τελευταία φορά μέσα από αυτή την συχνότητα.

Η παρουσιάστρια έπειτα από δέκα χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπως όλα δείχνουν από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα μας λέει “καλημέρα” από άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Η Φαίη Σκορδά και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 δεν τα βρήκαν στις συζητήσεις που έγιναν, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Όλα, ξεκίνησαν με τη λήξη του συμβολαίου της παρουσιάστριας, αφού έπρεπε οι δυο πλευρές να δουν τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιζόταν η συνεργασία τους.

Η Φαίη Σκορδά ήθελε να συνεχίσει στο “Πρωινό” μόνη της, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά η εκπομπή να έχει ψυχαγωγία και όχι ενημέρωση όπως είχε συμβεί φέτος εξαιτίας της θεματολογίας. Το κανάλι από την άλλη δεν ήθελε να γίνει κάποια αλλαγή στη σύσταση της ομάδας, αφού θεωρεί ότι όταν κάτι έχει επιτυχία δεν το σταματάς. Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν, αφού είχαν διαφορετικά θέλω και έτσι η παρουσιάστρια ξεκίνησε συζητήσεις για τη μεταγραφή της.

Φαίη Σκορδά: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα

Εδώ και καιρό, φαινόταν ότι οι δυο πλευρές θα έρθουν σε ρήξη και έτσι η παρουσιάστρια δεν άργησε να δεχτεί προτάσεις. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής, η Φαίη Σκορδά έχει δεχτεί πρόταση από το STAR να αναλάβει τη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, η οποία φέτος δοκιμάστηκε αλλά δεν κατάφερε να πείσει. Από την άλλη, πρόταση έχει δεχτεί και από τον ΣΚΑΪ, όπου οι υπεύθυνοι θέλουν να ενισχύσουν τη ζώνη 10-12 και η Φαίη Σκορδά είναι η πλέον κατάλληλη να το κάνει, αφού έχει εμπειρία αλλά και οι διαφημιζόμενοι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο πρόσωπό της, κάτι που κάθε κανάλι θέλει προκειμένου να ενισχύσει το ταμείο του.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε που θα καταλήξει η Φαίη Σκορδά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ