Η Φαίη Σκορδά λέγεται ότι πρόκειται να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του «The Voice», ενώ μάλιστα η συνέντευξή της στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά ήταν γεμάτη ειδήσεις και ειλικρινείς εξομολογήσεις.

Μέσα από το «Πρωινό μας», η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φημολογία και έκανε την τοποθέτησή της.

«Ό, τι είχα να πω το είπα στον Νίκο. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω γιατί δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Είμαι ένας άνθρωπος που επαγγελματικά θέλω να κάνω ένα πράγμα, αυτό που αγαπώ πάρα πολύ και είναι το πρωινό», δήλωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποσαφήνισε: «Για λόγους επαγγελματικούς και προσωπικούς με τα παιδιά μου δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Επίσης αγχώνομαι πάρα πολύ. Ο παρουσιαστής δεν θεωρώ ότι πηγαίνει και φεύγει ακόμα κι ας μην είναι δική του η εκπομπή. Θέλω να έχω τον έλεγχο. Χρειάζεται να μπεις μέσα στο παιχνίδι και να γνωρίσεις την παραγωγή. Κάποια στιγμή -όχι σύντομα-, θα κάνω κάτι διαφορετικό επαγγελματικά, αν μεγαλώσω πάρα πολύ».

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε για την παρουσίαση του “Voice”: «Είμαι σε ένα κανάλι που εκτιμώ πολύ και εκτιμώ τη στήριξή τους, είναι πάντα δίπλα μου. Δεν θα χαλάσω χατίρι. Αν υπάρχει αυτή η σκέψη για το “Voice” έντονα και το θέλουν δεν θα χαλάω κανένα χατίρι».

Η Φαίη Σκορδά με το απόλυτο look – Η τυχαία συνάντηση που την έκανε χαρούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ