Η Φαίη Σκορδά κατά την διάρκεια της εκπομπής “Το πρωινό” έμαθε από τον Γιώργο Λιάγκα ότι έχουν καλέσει στην εκπομπή τον Γρηγόρη Πετράκο και θα πάει στο στούντιο την επόμενη εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε που το άκουσε αυτό και είπε:

«Εγώ δεν είχα καλέσει ποτέ τον Γρηγόρη Πετράκο ζωντανά. Τον είχαμε φιλοξενήσει μέσω βιντεοσκοπημένων συνεντεύξεων» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια πρόσθεσε εκνευρισμένη «Καλέσαμε τον Πετράκο; Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε πρώτα. Όχι θα μπορούσατε πρώτα να με ρωτήσετε» κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα να έρθει σε αμηχανία.

Να σας θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι η Φαίη Σκορδά είχε εκφράσει μέσα από την εκπομπή την δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχετικά με τους εμβολιασμούς και τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

«Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει μια άποψη προκλητική. Το αντιεμβολιαστικό είναι; Θέλουμε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος; Οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές. Κανένα τέτοιο θέμα δεν πρέπει να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά δεν είναι μαύρο άσπρο. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια, γιατί οι απόλυτες θέσεις σε αυτά τα θέματα δεν είναι σωστές.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ