Τηλεοπτική συνέντευξη στο “Happy Day” παραχώρησε ο Φοίβος Παπαδάκης και μίλησε για την ενασχόλησή του με τα Media αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του.

«Από τα 18 μου δουλεύω σε site. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί, γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη, οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ, οπότε, αναπόφευκτα ακολούθησα τον δρόμο της δημοσιογραφίας, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ», ανέφερε για αρχή.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εμφανίστηκε στην ενημερωτική εκπομπή του ANT1 με εκείνον να δηλώνει ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε, και σε ερώτηση της Όλγας Λαφαζάνη για τον αν ενδέχεται να τον δούμε στο πλευρό του πατέρα του στο “Καλημέρα Ελλάδα” απάντησε με ειλικρίνεια.

«Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκιδες στα ίδια παράθυρα, ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ και νομίζω θα είχε ενδιαφέρον». Παράλληλα, τόνισε ότι ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής είναι το πρότυπό του.

Παράλληλα, ο Φοίβος Παπαδάκης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν φορές που μαλώνει με τον πατέρα του χωρίς να υπάρχει ωστόσο μεγάλη αντιπαράθεση, καθώς όπως υπογράμμισε: «Ο πατέρας μου έχει την εμπειρία και 30 χρόνια δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Οπότε το “κλείνω” και τον ακούω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ