Αυλαία σήμερα και για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα». Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή την επόμενη σεζόν, αποχαιρέτησε τους φίλους και συνεργάτες της λίγα λεπτά πριν από το κλείσιμο της εκπομπής.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δε θα σας ξεχάσω. Σας ευχαριστώ για όλα»

«Εγώ δε θέλω ούτε να συγκινηθώ. Ούτε να συγκινηθεί κανείς. Είναι ημέρα χαράς. Κλείνει ένας υπέροχος κύκλος. Και συναισθηματικός και επαγγελματικός. Εγώ κρατάω φανταστικά συναισθήματα και όμορφες στιγμές που έχουμε μοιραστεί. Θα σας έχω από εδώ και πέρα ως φίλους. Αλλά δε θα σας ξεχάσω και δε θα με ξεφορτωθείτε εύκολα», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και σας εύχομαι ένα γαλήνιο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να αδειάσετε το μυαλό σας και να γεμίσετε μπαταρίες για μία υπέροχη, μοναδική και επιτυχημένη χρονιά».

«Καταλάβαμε ότι το Φλοριντάκι μας του χρόνου που δεν θα είναι μαζί μας δεν θα βλέπει εμάς. Θα βλέπει Καμπουράκη- Στάθη» είπε η Ελεονώρα Μελέτη. «Μη λέτε χαζομάρες! Θα το αφήνω στο “Mega Καλημέρα” και ας φεύγω από το σπίτι να παίζει», ανέφερε η Φλορίντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ