Δεν έχει τέλος η κόντρα της Φλορίντας Πετρουτσέλι και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε το Σάββατο (14 Οκτωβρίου) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γειά σου»:

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@@@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος θα έλεγα»

Με αυτό τον τρόπο απάντησε στην Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία είχε δηλώσει: « Επειδή τυχαίνει και έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην Ελένη και είχε ζητήσει συγγνώμη, και είχε πει ότι ντρέπεται κάποιες φορές όταν συναντά παλιούς συνεργάτες της. 
Πέσανε όλοι να τη φάνε, πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικά. Τώρα νιώθω ότι πάει να κάνει κ@@@τούμπα και να υποστηρίξει αυτά που έκανε, να πει ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς. Αυτό που λέει, ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο, ισχύει. Πράγματι, δεν υπάρχει εγχειρίδιο όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά, όπως και οποιαδήποτε δουλειά.
Υπάρχει όμως κάτι, που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία… Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν. Εγώ ήμουν μάρτυρας. Ίσως λόγω ηλικίας. Για όποιο λόγο και να τα έκανε, συμβουλευτικά της λέω ότι καλό θα ήταν, όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη, να μη την ανοίγει αυτή την κουβέντα γιατί της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος…. Η Κωνσταντίνα πέρασε δύσκολα όταν βγήκε στην Ελένη, αλλά δε πέρασαν καλά κι εκείνοι που είχαν συνεργαστεί μαζί της… Μετά από αυτή τη συνέντευξη νιώθω ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα»

Σήμερα στην στήλη της μαγειρικής η Ελεονώρα Μελέτη «προκάλεσε» την Φλορίντα Πετρουτσέλι να απαντήσει στις νέες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων:

««Με ρώτησαν πάρα πολλοί άνθρωποι για αυτό που συνέβη, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι σημαίνει. Το άκουσα και λέω κάτι θα σημαίνει λογικά. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ψαχτώ. Όταν κάτι το συζητάς πάρα πολύ, τότε μετά χάνει και το νόημά του. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά από εκεί και πέρα δεν θέλω να ξανασχοληθώ»

Δείτε τι είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στο video που ακολουθεί:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ