Ο Φωκάς Ευαγγελινός βρέθηκε στο Στούντιο 4 και εκμυστηρεύθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τα όσα αντιμετώπισε κατά τα πρώτα βήματά του στο χορό τόσο από το οικογενειακό του περιβάλλον όσο και από δασκάλους του.

Ο ίδιος ανέφερε πως το οικογενειακό του περιβάλλον δεν καλοδέχτηκε την επιθυμία του να εγκαταλείψει τη σχολή εμποροπλοιάρχων στην οποία φοιτούσε: “Ο πατέρας μου και η μάνα μου έκοψαν τα πάντα επειδή άφησα τη σχολή. Δούλευα σε τρεις δουλειές […] Τους το ανακοίνωσα με μια απόσταση ασφαλείας. Ο πατέρας μου στον πάνω όροφο, εγώ στον κάτω όροφο τους είπα ότι παρατάω την εμποροπλοιάρχων. Μια καρέκλα από πάνω έφυγε κι ήρθε κάτω. Μετά με στήριξαν…

Στη συνέχεια αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο Φωκάς Ευαγγελινός για το bullying που υπέστη από δάσκαλο που δεν πίστεψε σε εκείνον: “Ήμασταν στο μπαλέτο, νυσταγμένος εγώ γιατί δούλευα το βράδυ για να τα βγάλω πέρα. Λέει ο δάσκαλος ακίνητοι. Ακίνητοι όλοι στη μπάρα, πίσω το πόδι. Πήρε μια κιμωλία και έγραψε στο κολάν στο πόδι μου ‘Αίσχος’. Εγώ δεν έδωσα σημασία. Ήταν αίσχος, δεν ήξερα μπαλέτο. Ο άνθρωπος φαίνεται του τη βάραγε. Δεν καταλάβαινα εγώ. Είχα τόση χαρά για αυτό που έκανα. Δεν ήξερα που θα γίνω και τι θα κάνω. Αγαπούσα αυτό που έκανα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ