Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται”. Η ίδια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και στην προσωπική της γνωριμία μαζί της στην Κρήτη.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να χαλαρώσουμε. Ανοίξαμε λίγο τις καρδιές μας και της είπα πως κάποιες φορές φαίνεται…στημένη, βγάζει μια ξινίλα. Είχε την ευκαιρία να μου πει κάποια πράγματα και να δω την Ιωάννα άφιλτρη και δεν εννοώ τα φίλτρα που βάζουμε στις φωτογραφίες, γιατί η Ιωάννα δεν χρησιμοποιεί και φίλτρα“, δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: “Είναι πολύ διαφορετική στη ζωή της, δεν ξέρω τι συνέβη στον ΣΚΑΙ και εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα μοντέλο ενδυματολογικό, γενικώς παρουσιαστικό το οποίο δεν της ταίριαξε και πολύ, αν θέλετε την γνώμη μου. Είναι πολύ πιο δυνατή, χαμογελαστή και χαριτωμένη στην κανονική της ζωή”.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι γνωρίζει πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει άλλες τηλεοπτικές προτάσεις και ευχήθηκε το νέο της ξεκίνημα να είναι πιο απελευθερωτικό για την ίδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ