Γη της Ελιάς – Spoiler: Χρήστος – Αφροδίτη δίνουν δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει το περιοδικό  Τηλέραμα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε την Χάιδω να επιστρέφει από το μοναστήρι. Ο Παρασκευάς συμμαχεί με την Ασπασία και την πείθει να καθυστερήσουν τον γάμο του με την Ειρήνη για δύο χρόνια.

Ο Δημοσθένης στριμώχνει για τα καλά τον Παρασκευά προκειμένου να αποκαταστήσει την κόρη του.Τρομοκρατημένος, ο νεαρός καταλαβαίνει ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το ζόρι, αφού οΔημοσθένης τον αναγκάζει να προχωρήσει σε έναν αρραβώνα από τον οποίο δεν φαίνεται να υπάρχει διαφυγή.

Γη της Ελιάς - Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα
Γη της Ελιάς – Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα

Στο ελαιοτριβείο, η Ειρήνη ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στα κορίτσια και η Θεοδώρα καταρρακώνεται, καθώς είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Παρασκευά. 

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη συνεχίζονται με κάθε αφορμή. Ο πραγματικός λόγος όμως είναι ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον.

Γη της Ελιάς – Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα

Η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη Θεοδώρα και της ζητάει να μετακομίσει και πάλι στο σπίτι της. Ο Χρήστος κάνει μια άκρως ρομαντική κίνηση και η Αφροδίτη δείχνει διατεθειμένη να τα ξαναβρούν. Μια μεγάλη έκπληξη αφήνει άφωνους τη Βασιλική και τον Λυκούργο.

Η επιστροφή της Χάιδως χαροποιεί τον Λυκούργο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή τους σε μια κανονικότητα. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να προχωρήσει σε κανονικό αρραβώνα με την Ειρήνη και εκείνος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή τη δέσμευση. 

Γη της Ελιάς – Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα

Η Αριάδνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά μετά την απόρριψη του Χρήστου, αλλά αρνείται να φύγει από την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να δέχεται… επίθεση φιλίας από την Αρετή. 

Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι ο Ισίδωρος είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο. Αναρωτιούνται μήπως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, που τους το κρύβει για να μην τους ανησυχίσει, και η αγωνία τους κορυφώνεται…

Εξομολογήσεις καρδιάς

Η Χάιδω ζητά από τον Παρασκευά να συνεχίσει να μένει στο σπίτι της, καθώς τον βλέπει πλέον σαν παιδί της. Εκείνος με τη σειρά του της εξομολογείται τις πιέσεις που δέχεται προκειμένου να παντρευτεί την Ειρήνη, και η Χάιδω αποφασίζει να επέμβει.

Η Άννα προμηθεύεται… καραμπίνες και, όπως φαίνεται, η σκοποβολή γίνεται το αγαπημένο χόμπι του ζευγαριού. Ο Στάθης και η Αριάδνη μετρούν αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τη γέννα της Ιουλίας. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, αλλά εκείνος δεν λέει να ξεπεράσει την Αριάδνη.

Η Αθηνά και ο Τζον ετοιμάζονται να αγοράσουν βέρες. Ο Δημοσθένης παίρνει ένα ακριβό δώρο στον Παρασκευά, για να τον καλωσορίσει στην οικογένεια, αλλά εκείνος δεν το δέχεται. 

Γη της Ελιάς – Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα

Ο Μάνος συνειδητοποιεί ότι η Μαρίνα τον επιτηρεί για τις αμφεταμίνες και αισθάνεται έντονη δυσφορία. Ο Παρασκευάς, μετά το τζιπ που του δώρισε ο Δημοσθένης, νιώθει σαν «μελλοθάνατος», γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει τον γάμο. 

Η Αρετή συνεχίζει την επίθεση αγάπης και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα και κοντεύει να την εξαντλήσει. Η Χάιδω προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, γι’ αυτό πηγαίνει στο δημαρχείο, προκειμένου να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Ο Στάθης πιάνει την Ασπασία κρυφά από τον Δημοσθένη και της ζητάει να μην πιέζουν τον Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη. Ο Δημοσθένης όμως το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. 

Η Ασπασία τον συμβουλεύει να μην πιέσουν τον Παρασκευά με το θέμα του γάμου, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Ο Κωνσταντίνος τηλεφωνεί στη Χάιδω και της λέει κάτι που την αφήνει άναυδη. 

Η Κούλα προχωράει με το διαδικτυακό προξενιό και κανονίζει συνάντηση με τον υποψήφιο γαμπρό… ετών 82.

Αναπάντεχη συμμαχία

Ο Παρασκευάς συμμαχεί με την Ασπασία και την πείθει να καθυστερήσουν τον γάμο για δύο χρόνια.

Ο Χρήστος ζηλεύει τις νέες επαφές της Αριάδνης, ενώ η Αφροδίτη προσπαθεί να την προσεγγίσει και πάλι φιλικά. Ο Κωνσταντίνος καλεί τη Χάιδω και τη Βασιλική για να τους διαβάσει τη διαθήκη τουΦίλιππου. 

Γη της Ελιάς – Spoiler: Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα

Ο Πότης και η Άννα πηγαίνουν πάλι για σκοποβολή, αλλά αυτή τη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι με παράπλευρες απώλειες…

Η Χρυσούλα χειρουργείται, ενώ ο Πότης και η Άννα τρέμουν μη συλληφθούν. Όταν συνέρχεται η Χρυσούλα, προχωρά σε οικονομικό εκβιασμό στον Πότη και στην Άννα, προκειμένου να μην τους κάνει μήνυση, και εκείνοι ενδίδουν. 

Ο Κουράκος, παράτυπα, τους αφήνει ελεύθερους, για να μην αμαυρώσει το ποινικό τους μητρώο. Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να καθυστερήσουν τον γάμο με τον Παρασκευά, αλλά εκείνη επιμένει. 

Με την παρέμβαση της Χάιδως, ο Δημοσθένης πείθεται να δώσει αναβολή στον αρραβώνα, γεγονός που εκνευρίζει την Ειρήνη. Ο Στάθης αρχίζει να εκπαιδεύει τον Τζον στα κτήματα, ενώ η Αθηνά αντιμετωπίζει πάλι προβλήματα με τη Φιλιώ, που έχειβίαια ξεσπάσματα. 

Ο Αποστόλης απαιτεί από τον Πότη και την Άννα να διακόψουν τη σκοποβολή, αλλά εκείνοι αρνούνται. Ο Μάνος καβγαδίζει με την Αμαλία και ξεπερνάει ξανά τα όρια.

Η Ισμήνη διαμορφώνει τον χώρο του νέου εργαστηρίου, τη στιγμή που μπαίνει η Αντωνία μέσα και αρχίζει να εξαπολύει απειλές, με αποτέλεσμα να την πετάξει έξω ο Κωνσταντίνος. Η Ισμήνη ειδοποιεί τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από την Αντωνία και εκείνος αναλαμβάνει να της κάνει μια προειδοποίηση. 

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος τηλεφωνεί από το Λονδίνο και τους ανακοινώνει ότι θα μείνει κι άλλο εκεί, γεγονός που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα. Η εμμονή της Αντωνίας προβληματίζει έντονα τον Κουράκο, ο οποίος προειδοποιεί την Ισμήνη να έχει τον νου της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ