Σύννεφα στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου υπήρχαν σύμφωνα με δημοσιεύματα που μιλούσαν για σοβαρή κρίση στο γάμο του ζευγαριού. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife οι φήμες αυτές δεν ισχύουν και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Το ίδιο υποστήριξε και ο πατέρας της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, Γιάννης Ζουγανέλης στην κάμερα του «Πρωινού».

«Εγώ την κόρη μου την αγαπώ. Είναι κόρη μου, τη θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για το γάμο της με τον έγκριτο δικηγόρο αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. «Δεν το ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι είδα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου πρόσφατα και της είπα “εγώ πότε θα γίνω μάνα;”. Δεν ξέρω γιατί το αναρωτιούνται. Ίσως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα. Θα ήθελα να ζήσω κάποια πράγματα ακόμα πριν τη μητρότητα. Ο έγγαμος βίος είναι δημιουργικός και δεν το περίμενα να βρω στοιχεία δημιουργίας μέσα σε αυτό. Κακώς», έχει δηλώσει η ίδια τον Νοέμβριο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ