Στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έγινε γνωστός από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του.

«Τις γιορτές περάσαμε ήσυχα, ηρεμήσαμε, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Δόξα τω Θεώ πάνε όλα καλά, είναι πρωτόγνωρο και για αυτήν αλλά είμαστε όλοι εκεί (σ.σ. για την εγκυμοσύνη). Κάθε άνθρωπος όταν φτάσει σε μια δύσκολη κατάσταση, δεν οδηγεί πουθενά το να δικαιολογείς τα πράγματα, πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Το αποτέλεσμα αυτό εξαρτάται πολύ από εσένα, όχι όλα από εσένα. Δεν είναι πολλά στο χέρι μας αλλά σίγουρα πρέπει να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας».

Για τον θάνατο της μητέρας του

«Όσοι χάνουν έναν άνθρωπο ξέρουν… Είναι πολύ πρόσφατο και κάθε μέρα νευριάζω που δεν είναι κοντά μας. Από την άλλη είναι κάτι που δεν αποφασίζουμε εμείς. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι κοντά σου και ταλαιπωρείται, την επόμενη ημέρα πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση της κατάστασης, να δεις πώς συνεχίζεις, και να δεις πώς συνέβη, γιατί συνέβη. Η απώλεια της μάνας, είναι απώλεια της μάνας».

«Έχουμε αποφασίσει οικογενειακά και προσωπικά να συνεχίζουμε, να δούμε τα ωραία που έχουμε και που έρχονται. Έχουμε μπερδευτεί λίγο στη ζωή οι άνθρωποι και προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω εγώ πρώτα. Ζητάμε πάρα πολλά. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει κάτι, εμείς που μπορούμε να το κάνουμε είμαστε ευλογημένοι. Όλοι προσπαθούμε για τη δουλειά μας, να βγάλουμε λεφτά… Χρειαζόμαστε πολύ λιγότερα και καλό είναι όλοι μας να το καταλάβουμε αυτό», συμπληρώνει.

«Δεν χρειαζόμαστε τόσα πολλά που ψάχνουμε να βρούμε κάθε μέρα. Ας κοιτάξουμε να μη χαθούμε με τους ανθρώπους μας, η ουσία είναι οι άνθρωποι γιατί όταν φεύγουν όσα λεφτά και να έχεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Να ζούμε τις στιγμές».

Η οικογένεια
Για τη γέννηση του παιδιού του αναφέρει:

«Είμαστε κοντά, περίπου σε κάνα μήνα πάνω κάτω. Δεν αισθάνομαι πατέρας με την έννοια που μπορεί να αισθανθώ νιώσω πιο μετά, νιώθω λίγο περισσότερο σύντροφος γιατί χρειάζεται η Δήμητρα και η κάθε Δήμητρα τη βοήθεια του ανθρώπου της. Είναι πρωτόγνωρο, κάθε μέρα είναι καινούργια, είμαι εκεί για ό,τι χρειάζεται, δεν είναι παραλογή. (…) Είναι μεγάλη ευθύνη, πρέπει να είσαι ψύχραιμος».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Πολλά χρόνια πριν είχα τον θεσμό της οικογένειας στο μυαλό αλλά δε συμβαίνει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Εμάς, μας ήρθε και λίγο ξαφνικά. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική στο πως το αντιμετωπίζει, σχεδιάζαμε άλλα πράγματα να κάνουμε αλλά επειδή ξέρουμε ότι είναι από τον Θεό έχουμε στραφεί με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό και να συνδυάσουμε τα θέλω μας παράλληλα. Μου στάθηκε στη δυσκολία με τη μάνα, το θέμα είναι η θέληση να είναι τέτοια που να δηλώνει την παρουσία».

Για τη «Γη της Ελιάς»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, η οποία διανύει την τρίτη της σεζόν στον αέρα, «Η Γη της Ελιάς».

«Ο Ορέστης (σ.σ. ο ρόλος του) στη συνέχεια επιβάλλεται να προχωρήσει και αυτός γιατί βίωσε μια κατάσταση από μια προδοσία με τον Κουράκο, μιας φιλίας. Είναι πράγματα που συμβαίνουν και ο Ορέστης στην πορεία το καταλαβαίνει και αρχικά δικαιολογεί τη Δήμητρα. Στη συνέχεια δικαιολογεί και τον Κουράκο, θα υπάρχει καλυτέρευση στην σχέση τους. Θα δημιουργηθεί και μια ωραία φιλιά και σχέση για τον Ορέστη.

»Θα πάρει λίγο τον χρόνο του, μιλάμε για την Αριάδνη, γιατί μετά από τέτοιο δυνατό συναίσθημα, όπως η προδοσία, θέλει τον χρόνο του. Θα μπλέξει σε μια κατάσταση λίγο επικίνδυνη και επειδή έχει την προϊστορία με το χειρουργείο της καρδιάς, θα δυσκολευτεί αλλά θα το ξεπεράσει».

Ο ίδιος μίλησε και για το ριάλιτι επιβίωσης μεσώ του οποίου έγινε γνωστός.

«Μια φορά φτάνει και το ζήσαμε και με πολύ ωραίο τρόπο και είχαμε και την άγνοια που τώρα δεν υπάρχει. Είναι περισσότερο τηλεοπτικό πρότζεκτ με την έννοια του ριάλιτι, όχι του αγωνιστικού».

Δειτε τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ