Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια έφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση και εξήγησε για πρώτη φορά τον λόγο που μίλησε με ειλικρίνεια για την σεξουαλικότητά του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε αρχικά: “Νομίζω ότι πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και πιο σαφής γιατί κατάλαβα ότι είχα το χρόνο να μπορέσω να δω τα πράγματα πιο ήρεμα και διαφορετικά. Όντως μιλάω πιο ανοιχτά και νομίζω ότι αυτό που κάνω βοηθάει και άλλους ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος που το κάνω.”

Είναι πολλοί άνθρωποι που μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι τους βοηθάει αυτό που κάνω. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή που το μόνο που φέρνει είναι μίση και δυστυχία. Έτσι όπως το βλέπω θεωρώ ότι αυτή δεν εξυπηρετεί κάτι. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η διαχωριστική γραμμή, συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής και σεναριογράφος.

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν δέχεται μηνύματα μόνο από ομοφυλόφιλους: “Τα μηνύματα που έχω λάβει δεν είναι μόνο από γκέι ανθρώπους. Είναι μηνύματα από ανθρώπους που έχουν δεχτεί άδικες συμπεριφορές και διαχωρισμούς κάθε είδους στη ζωή τους.”

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ