Την περσινή τηλεοπτική χρονιά ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα παρουσιάσαν το «Breakfast@star» στο STAR, ωστόσο η συνεργασία τους με τον σταθμό ολοκληρώθηκε, και πλέον την εν λόγω εκπομπή παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Γιώργος Καρτελιάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του, ενώ διηγήθηκε τον τρόπο με τον οποίο τούς προσέγγισε το κανάλι. «Ήταν πολύ ωραίο και τιμητικό. Μάς είπαν “θα πάρουμε το ραδιοφωνικό σας και θα το βγάλουμε στην τηλεόραση”», δήλωσε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Όλα είναι θέμα χρόνου και timing. Νομίζω πως για να βγάλουμε αυτό που θέλαμε ή αυτό που είδαν, ήθελε περισσότερο χρόνο. Στο ραδιόφωνο είσαι πιο χύμα, πιο ελεύθερος, στην τηλεόραση είναι πιο περιποιημένα και γυαλιστερά τα πράγματα», σημείωσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Καρτελιάς.

Γιώργος Καρτελιάς

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε στη Μπέττυ Μαγγίρα: «Έπρεπε να χτίσεις σιγά-σιγά πώς θα προσαρμόσεις το καινούργιο υλικό στον εαυτό σου. Έδινα χρόνο».

Ο Γιώργος Καρτελιάς, όμως, ανέφερε τι ήταν αυτό που ενδεχομένως δεν βοήθησε την προσπάθειά τους και υπογράμμισε ότι αν είχαν ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

«Η θεματολογία δεν βοηθούσε να γίνει το πινκ-πονκ. Θέλαμε πιο πολύ χρόνο. Τώρα το κανάλι κάτι έβλεπε και μάς σταμάτησε. Δεν ξέρω τι ακριβώς είδαν και μας πήραν και τι είδαν και μας σταμάτησαν. Αν συνεχίζαμε δεύτερη χρονιά θα ήταν τελείως διαφορετικό. Έχω μάθει και δει πέντε πράγματα πια», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Γιώργος Καρτελιάς αποσαφήνισε ότι η σχέση του με την Ελίνα Παπίλα παραμένει άρτια, παρά τα δημοσιεύματα για κρίση, ενώ μάλιστα έκανε πρόταση συνεργασίας στη Μπέττυ Μαγγίρα με εκείνη να ξαφνιάζεται. «Δεν κλονίστηκε καθόλου η σχέση μας. Όπως ήμασταν πριν πάμε είμαστε και τώρα. Θα έλεγα “ναι” να συνεργαστούμε ξανά σε κάποιο κανάλι. Θα έλεγα “ναι” και στην Μπέττυ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ