Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ένας από τους προτεινόμενους celebrity για το Celebrity Ρουκ Ζουκ της Κυριακής. Ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής “Τι λες τώρα” ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα παρευρεθεί στο τηλεοπτικό παιχνίδι με την ομάδα του πρωινού.

Μάλιστα στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας όταν έγινε αναφορά στη συμμετοχή της εκπομπής του στο Ρουκ Ζουκ άφησε αιχμές για τη Ζέτα Μακρυπούλια λέγοντας: “Και εγώ την ψάχνω χρόνια όμως. Μη με προκαλείς τώρα σε παρακαλώ”.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δήλωσε αρχικά: “Υπάρχει πόλεμος στον ΑΝΤ1 και δεν υπερβάλλω. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να πάει στο Celebrity Rouk Zouk. Δεν έχει καλές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν επέστρεψε πέρυσι στο Πρωινό ο Λιάγκας, κάλεσαν τη Ζέτα στο πλατό. Και δεν δέχτηκε λέγοντας ότι “έχω ξαναέρθει φέτος”.

Έπειτα συμπλήρωσε για τη Ζέτα Μακρυπούλια: “Φέτος την πήραν τηλέφωνο για να είναι από τους πρώτους καλεσμένους και η Ζέτα δεν δέχτηκε. Ο Λιάγκας απαντάει ότι αφού η Μακρυπούλια δεν έρχεται, δεν θα πάω κι εγώ στη δική της. Έπεσαν τηλέφωνα από τον ΑΝΤ1 και στις δύο πλευρές και μαθαίνω ότι αποφεύγουν να συναντηθούν στους διαδρόμους.”

Δείτε τα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ