Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Λιάγκας καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξη Κούγια με αφορμή τη χθεσινή του δήλωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η χθεσινή γραπτή δήλωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ως απάντηση στις δηλώσεις Κασσελάκη για το περιστατικό Λύτρα, έγινε σήμερα αντικείμενο σχολιασμού -και μάλιστα πολύ έντονης αρνητικής κριτικής- από το σύνολο των πρωινών εκπομπών.

Όπως ήταν επόμενο, το θέμα τέθηκε και στον αέρα του «Πρωινού», με τον Γιώργο Λιάγκα να εξαπολύει μια δριμύτατη επίθεση εναντίον του γνωστού ποινικολόγου. Μια επίθεση που, όπως αποκάλυψε, είχε ένα υπόβαθρο από γεγονότα που είχαν προηγηθεί και για τα οποία ο ίδιος δεν είχε μιλήσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε ζητήσει την απόλυσή του από τον ΑΝΤ1.

«Δε μπορεί ο ομιλών επειδή έκανε τρεις συνεντεύξεις με τον Κασσελάκη να αποκαλείται σίχαμα. Τότε δεν αναφέρθηκα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έβγαλε ανακοίνωση και με αποκάλεσε σίχαμα γιατί τολμώ να πάρω συνεντεύξεις και να προβάλλω ομοφυλόφιλους και προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού να με απολύσει πάραυτα», είπε ο Λιάγκας σχολιάζοντας την τοποθέτηση Κούγια κατά του Κασσελάκη.

Και συνέχισε σχολιάζοντας την αντίδραση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που ζήτησε τη διενέργεια έρευνας: «Τότε δεν είδα κανένα εισαγγελέα να παρεμβαίνει, όταν ένας λειτουργός της δικαιοσύνης βγήκε δημόσια και αποκάλεσε σίχαμα έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του! Αυτό δεν ήταν ομοφοβική αναφορά;»

Γιώργος Λιάγκας
Οι συνεντεύξεις του Γιώργου Λιάγκα με τον Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του «Πρωινού», ήταν αυτές που πυροδότησαν την αντίδραση του Αλέξη Κούγια εναντίον του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Προέτρεψε τον ιδιοκτήτη του καναλιού, τον κύριο Κυριακού, να με διώξει. Δυστυχώς δεν με έδιωξε, μου ανανέωσε το συμβόλαιο. Άλλοι φύγανε από πόστα εκείνες τις ημέρες…», τόνισε ενώ αργότερα έβαλε ο ίδιος επίλογο στο θέμα Κούγια:

«Επειδή είμαστε πολλοί περισσότεροι οι λογικοί άνθρωποι, η κοινωνία μας κύριε Κούγια για να κοιμάστε ανήσυχος τα βράδια θα γίνει καλύτερη και σωστή. Που θα μας πείτε και σιχάματα, εσείς. Θα μας κάνετε μαθήματα εσείς! Που δύο μήνες δεν τα λέω και τα κρατάω μέσα μου. Θα κάνετε σε εμένα μαθήματα ηθικής. Εσείς σε εμένα!»

Κεντρική φωτό: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ