Γιώργος Λιάγκας: Ο παρουσιαστής μίλησε για το ρεπορταζ του Happy Day σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου

Το θέμα της προσωπικής ζωής του Γιάννη Στάνκογλου και τις αποκαλύψεις που έκανε η εκπομπή Happy Day την Δευτέρα συνεχίζουν να απασχολούν τις εκπομπές. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το πρωί μια σκληρή τοποθέτηση μέσα απο την εκπομπή της και σε αυτή απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Επειδή όλο αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την εκπομπή της Σταματίνας, να είμαστε ειλικρινείς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτή τη στιγμή είναι από τα πρώτα ονόματα στις γυναικείες παρουσιάστριες, την αγαπάει ο κόσμος, είναι καλή, έχει εξελιχθεί, μορφωμένη, διαβάζει, όμορφη πολύ… 

Δεν είναι κακό για μια φορά να πούμε ότι κι εμείς κάναμε ένα λάθος. Εμείς όλοι οι υπόλοιποι που τα κάνουμε και τα λέμε χαζοί είμαστε; Κάνουμε λάθη, τα λέμε.

Η Σταματίνα λέει ότι εμείς το είπαμε μεν, αλλά και ο Γιώργος είπε ότι το ήξερε και η Φαίη είπε ότι το ήξερε. Το θέμα είναι ποιος το λέει πρώτος, γιατί άμα το πεις πρώτος εσύ κάνεις την πατάτα. Βγες και πες κάναμε λάθος. Στην εκπομπή της Σταματίνας «φωτογράφησαν» ποια παρουσιάστρια είναι.

Δεν το έχει ανάγκη η Σταματίνα, είναι στα πολύ πάνω της. Με αγάπη το λέω. Πάρε το επάνω σου

Σε όλους έχει συμβεί, τώρα συνέβη στην Σταματίνα, αυτοί έκαναν το λάθος, ξεκάθαρα. Φταίει αυτός που τον φωτογράφησε πρώτος. Όλοι κάνουμε κάποια λάθη, τώρα το έκανε αυτή η εκπομπή και μην προσπαθεί να μειώσει τη δική της ευθύνη. Ζήτα συγγνώμη, όπως το είπες, και άσε τα υπόλοιπα για να ξαναβγάλουμε πάλι το μάτι της άλλης εκπομπής»

Πηγή φωτογραφίας: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ